Bursa’da motosikletli iki çocuk kazada ölümden döndü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kavşağa tersten giren motosikletle otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan iki çocuk yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çocuklar ölümden dönerken motosiklet sürücüsünün ayakkabısının otomobilin farına saplanması dikkat çekti.

Bursa’da motosikletli iki çocuk kazada ölümden döndü

Kaza, saat 19.00 sıralarında Hüseyin Uslu Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, H.K. (17) idaresindeki plakasız bir motosiklet kavşağa ters şeritten girdi. Bu esnada karşı yönden gelmekte olan Volkan K. (45) idaresindeki 32 HV 851 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü H.K. ile birlikte arkasında yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki A.C.K. yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine ambulans sevk edildi. Yaralı iki genç ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

SÜRÜCÜSÜNÜN AYAKKABISI OTOMOBİLİN FARINA SAPLANDI

Kaza sonrasında motosiklet hurdaya dönerken, otomobilin ön kısmında da maddi hasar meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsünün ayakkabısının otomobilin farına saplanıp kalması ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir