Bursa’dan Gemlik’e giderken Atatepe’yi göreceksin, sakın şaşırma!

Bursa’dan Gemlik’e giderken Atatepe’yi göreceksin, sakın şaşırma!

Gemlik Körfezi’nin muhteşem manzarasına karşı dostlarla yapılan hoş sohbetlere ve enfes lezzetlere ev sahipliği yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemlik Atatepe sosyal tesisi özel davetler ve toplantılar için de kullanılıyor.

Yapı olarak üç katının her biri işlevsel bir şekilde ayırmış olan mekanın alt katı restoran, orta katı kafeterya olarak hizmet veriyor. Üst katı ise özel davetler ve grup yemekleri gibi etkinliklerde kullanılmak üzere toplantı salonu olarak düzenlenmiş. Böylece, hizmet sunan personelin yetkinleşmesi ve gelen misafirlere daha kaliteli hizmet sunulması sağlanmış oluyor.

KALİTE VE MEMNUNİYET GARANTİSİ 

Gemlik’in Ata Mahallesi’ndeki tesis; özenli hizmetiyle farkını ortaya koyan deneyimli personeli ve birbirinden güzel lezzetlere sahip eşsiz mutfağı ile tüm misafirlerine kapıdan girdikleri andan itibaren kaliteyi ve memnuniyeti garanti ediyor.

Girişi orta katta bulunan ancak kot farkından dolayı her katı baştan uca deniz gören teraslara sahip Atatepe Sosyal Tesisi; mimari anlamda geleneksel kalıpların dışına çıkmış çizgisinden dolayı Gemlik Sahili’nden bakıldığında da görkemiyle dikkat çekiyor.

HAFTA SONU AÇIK BÜFE KAHVALTI  

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Pazartesi günleri kapalı olan tesisimiz diğer günlerde 08.00’de kapılarını açan ve 23.00’te son misafirlerini uğurlayana kadar kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri için çalışan Atatepe Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi; zengin bir açık büfeden oluşan kahvaltı hizmetini her haftasonu sunarak göz dolduruyor.

Öğlen ve akşam yemekleri için başta zengin balık çeşitleri olmak üzere tüm deniz mahsüllerini mükemmel tat ve titizlikle sunan Atatepe, ızgara menüsünde de oldukça iddalı. Restoranın, alıştığımız kokoreç tadını alışılmışın dışına taşıyan balık kokoreçi¸ balık çorbası ve özel balık köftesi ana yemek öncesi mutlaka tadılması gereken dikkat çekici lezzetlerden.

Tesiste ayrıca bir kafede bulabileceğiniz çay, tost ve pizza çeşitlerinin yanında, farklı kahve alternatifleri de sunulmaktadır. Mevsimine göre zaman zaman 25’e ulaşan balık çeşidi ile yapılan 40’a yakın ana yemekle Atatepe’nin menüsü ağırlıklı olarak balık üzerine kurulu. Ancak tercihlerini balık dışında kullanmak isteyenleri de düşünen restoranda kırmızı ve beyaz et seçenekleri de mevcut.

Sıcak incir tatlısından fırın helvaya, sufleden kemalpaşa tatlısına birçok seçeneği ile Atatepe lezzet turunuz tatlı bir şekilde noktalanacak. Bursa’dan Gemlik’e doğru çıkılan yolculuklarda denizden önce ilk Atatepe karşılar size Körfezin eşsiz maviliğini ayaklar altına serdiği konumuyla ve modern mimari çizgisi ile dikkat çeken Atatepe Sosyal Tesisi; kurulduğu günden bu yana gerek Bursalılar, gerekse şehir dışından gelenler için keyifli bir lezzet noktası olarak tercih ediliyor.

İLETİŞİM

Eposta:  [email protected]
Telefon:  444 9 444 / 2090 – 0224 800 2090 – 2091- 2092
Faks:  0224 800 2077
Adres:  Ata Mahallesi Aydınlar Sokak No:3 Gemlik / Bursa

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir