Bursa’nın adeta bir yaşam marketi var; DOSTKAR YAPI MARKET

Bursa’da 70 bin ürün çeşidiyle gönüllerde taht kuran Dostkar Yapı Market müşterilerinin aradığı her şeyi tek bir adreste bulabildiği adeta bir Yaşam Marketi. Her kesime hitap eden ve konumu gereği müşterilerinin uğrak noktası haline gelen Dostkar Yapı Market’in en önemli hedefi müşteri memnuniyeti.

Bursa’nın adeta bir yaşam marketi var; DOSTKAR YAPI MARKET

EBRU TAŞDEMİR- FİKRET TURAN / ÖZEL HABER

Bursa’da 1979 yılından bugüne kadar adından söz ettiren Dostkar Yapı Market Nilüfer İlçesine bağlı Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan adresleriyle de müşterilerinin kolaylıkla ulaşabileceği konumda.

Mutfak ürünlerinden, banyoya, araç aksesuarlarından kırtasiyeye kadar 70 bin ürün çeşidiyle herkesin aradığını bulduğu bir yapı marketi.

Dostkar Yapı Market Genel Müdürü Cihan Çatallar;

“Dostkar yolculuğu 1979 yılında dedemizin Bursa’nın Kayhan Çarşısı’nda kurduğu firmayla başladı. Bizler üçüncü kuşak temsilcileriyiz. Şu anda faaliyetlerimize Bursa’da Nilüfer ilçesi Beşevler Küçük Sanayi Sitesi’nde devam ediyoruz. Yaklaşık 35 personelimizle bütün Bursa’ya hizmet vermekteyiz.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’

“Öncelikle hedefimiz kapıdan giren her müşterimiz için istedikleri, sordukları bütün ürünlere cevap verebilmek ve onları memnun etmek. Müşterimiz bize bir ürün sorduğu zaman biz müşteriye yok dememek için ya da işini görebilmek için bütün ürünleri tedarik etmek istiyoruz. Bu noktada mağazamızda 12 kategorimiz var. 12 kategorimizde de her reyonda ikişer arkadaşımız görevli reyon şefleri satış temsilcileri konularında uzman arkadaşlar, müşterilerimizin sordukları evinin, iş yerlerinin fabrikalarının istediği teminlerinde zorlandıkları bütün ürünleri elimizde bulundurup onlara hizmet vermek istiyoruz.

Müşterilerin bizi tercih etmesindeki ilk neden buradaki aile ortamı. İkinci neden ise, müşteri kapıdan içeri girdiği zaman şöyle bir hissiyat var müşterilerimizde; ‘Ben burada bu ürünü bulurum, başka yerde aramama gerek yok.’ Dostkar’da ben bu ürünü temin ederim. Bu bizim için en değerli müşteri düşüncesi. Biz de kırmama adına her gün aşağı yukarı 1.500 – 2 bin müşterimize hizmet veriyoruz. Aradığını bulamayan müşterilerimizden özür diliyoruz. Bir sonraki gün ürünlerini temin edebilmek adına arkadaşlarımız çalışmalarını yapıyorlar.

ARADIĞINIZ HER ŞEYİ DOSTKAR’DA BULABİLİRSİNİZ’

12 kategoride, hırdavat, elektrik bölümü, boya, kırtasiye, oto aksesuarları, banyo tesisat bölümü, ankastre bölümü, beyaz eşya bölümü, bahçe aletleri bölümü, bahçe mobilyaları bölümü, ev gereçleri bölümü. Bunların hepsiyle ayrı ayrı ilgilenen, satın alma departmanımız var. Yeni ürün takibi, mevcut güncel ürünlerin takibi, stok takibi, fiyat takibi. Bunlar tabii ki hummalı bir çalışma istiyor. Tamamını hem online satış kanallarımızda hem mağazamızda günlük hem fiyatlarını hem stoklarını takip ediyoruz. Dostkar’ı tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Aradığımız her şeyi Dostkar’da bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir