Bursaspor formaları satışa çıkıyor!

Bursaspor yöneticisi Ali Ağır, yeni sezon formalarının satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni formalarımız cumartesi günü satışa sunulacak” dedi.

Bursaspor formaları satışa çıkıyor!

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağır, yeni sezon formalarının satışıyla ilgili Bursaspor youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Yönetici Ağır, “Yeni formalarımız cumartesi gününden itibaren Bursastore’dan satışa sunulacak” dedi.

FORMALAR NEDEN GECİKTİ?

Ali Ağır, formaların gecikmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Haziran ayında kongrede seçildikten itibaren yoğun bir şekilde yeni sezon formalarını yetiştirmek için çaba sarfediyoruz. Bu süreç normal şekilde yürümüş olsaydı, geçen sezonun ortasında anlaşmaların yapılması gerekiyordu. Sezon başlamadan 1 ay önce de duyurular yapılması gerekiyordu. Biz marka bulmakta güçlük çektik. Büyük markalardan Nike ile anlaştık.

Tedarik anlamında da bizi sıkıntıya sokmayacaklarını söylediler. Ancak Nike’ın; Danimarka, Hollanda ve Belçika’daki fabrikalarında yaşanan imalat problemleri nedeniyle formalarımız 2 hafta gecikti. Biz de bu süreçte online üzerinden talep oluşturduk. Bin 100 adet forma satışı gerçekleştirdik ve bunun binini taraftarımıza ulaştırdık.

Bu hafta cumartesi gününden itibaren, hem kamp, hem antrenman, hem de 4 çeşit formamız taraftarlarımız için satışa sunulacak.”

Taraftara seslenen Ağır, sözlerini şöyle noktaladı:

“Biz, bu gecikmeden dolayı Nike ve anlaşmış olduğumuz distribütör firma adına taraftarımızdan özür diliyoruz. İyi bir marka ile yürüdüğümüzü düşünüyorum. Bundan sonraki anlaşmayı şubat ayı gibi yaparak, bir sonraki sezon bu tür problem yaşanmaması için çalışacağız.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir