Bursaspor ligde kaldı! Özer Hurmacı: Otobüsümüze tekme attılar

Bursaspor Teknik Direktörü Özer Hurmacı, Nazilli Belediyespor müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Bursaspor otobüsüne bazı taraftarların saldırdığını söyleyen Hurmacı, “Takım halinde savunma yaptık. Ekibimiz daha iyi olacak. Bu takım seneye ilk 3’te yer alacak.” dedi. Ayrıca Hurmacı, “Bursa’daki çocuklara da bir mesajım var formalarınızı giyin ve yarın şehirde öyle dolaşın.” ifadesini kullandı.

Bursaspor ligde kaldı! Özer Hurmacı: Otobüsümüze tekme attılar

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta geçen hafta evinde Somaspor’a 5-3 mağlup olarak kendini ateşin içine atan Bursaspor, sezonun son haftasında Eşin Group Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak küme düşmekten son anda kurtuldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Özer Hurmacı müsabakanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘BURSA’DAKİ ÇOCUKLAR YARIN FORMALARINIZI GİYİN VE ŞEHİRDE ÖYLE DOLAŞIN’

Hurmacı, “Takım halinde savunma yaptık. Ekibimiz daha iyi olacak. Bu takım seneye ilk 3’te yer alacak. Biraz stres yaşadık mı? Evet yaşadık. Bu adrenalin olmadan da olmuyor. Bursa’daki çocuklara da bir mesajım var formalarınızı giyin ve yarın şehirde öyle dolaşın. Maçtan önce çocukluğunuzu hatırlayın dedim. Biz başardıysak birlikte yaptık.” dedi.

SÖZLEŞME TEKLİFİ GELDİ Mİ?

“Yeni sezon öncesi sözleşme önerildi mi?” sorusunu yanıtlayan Özer Hurmacı, “Kararlar alınır ondan sonra daha net konuşuruz. Şimdilik sözleşme ile ilgili bir şey konuşmadım.” ifadesini kullandı.

‘GEÇEN HAFTA OTOBÜSÜMÜZE BİRKAÇ ARKADAŞ TEKME ATTI AMA SIKINTI DEĞİL’

Somaspor mağlubiyetinin ardından Bursaspor otobüsüne bazı taraftarların saldırdığını belirten Hurmacı, “Aslında çocuklara sahip oldukları potansiyeli hatırlattım. Takım ve birlikte oyununun önemini hatırlattım. Bizim verdiklerimizi onlar aldılar. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Geçen hafta Özlüce’de otobüsümüze birkaç arkadaş tekme attı ama sıkıntı değil. Bize güvensinler, fevri hareketle bizi düşürmesinler. Bizim onlara ihtiyacımız var. Biz birlikte olursak daha güçlü oluruz. Bütün kardeşlerimi, teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle daha iyi bir yere getirdi bundan sonrası için de daha iyi yere götürecektir.” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir