Bursaspor, Ümraniye deplasmanında

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Bursaspor, yarın saat 13.30’da deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor, Ümraniye deplasmanında

Bursaspor yarın saat 13.30’da Ümraniyespor’a konuk olacak. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Alper Akarsu yönetecek. Akarsu’nun yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Gürcan Hasova görev alacak. Ümraniyespor-Bursaspor maçı TRT Sport’dan naklen yayınlanacak.

SAHADA ZORLU MÜCADELE
Denizlispor galibiyeti ardından geçen hafta Manisa FK’ya takılarak 2 puanı evinde bırakan Bursaspor yeniden kazanmak için sahada büyük mücadele verecek. Bu sezon 5 kez kazanan, 3 kez beraberlik alan ve 7 maçı kaybeden Bursaspor 18 puanla 15.sırada yer alıyor. Deplasman grafiğine bakıldığında ise 7 maçını dış sahada oynayan yeşil beyazlılar yalnızca 2 kez kazanırken, 4 maçını kaybetti ve 1 maçtan da 1 puanla ayrıldı.

Ligde çıktığı maçlarda 9 galibiyet,3 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Ümraniyespor ise bu hafta Erzurumspor’un kazanmasıyla birlikte liderlik koltuğundan 2.sıraya geriledi. Evinde oynadığı maçlarda güçlü bir profil çizen İstanbul temsilcisi 6 maçın 4’ünü kazanırken 1’er mağlubiyet ve beraberlik aldı.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA
İki takım yarınki mücadeleyle birlikte birbirlerine 7 kez rakip olacak. Daha önce oynanan 6 karşılaşmada galibiyet üstünlüğü Bursaspor’da bulunuyor. Yeşil beyazlılar bu maçların 3’ünü kazanırken 2 tanesinden de mağlubiyetle ayrıldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

SON MAÇ ÜMRANİYE’NİN
En son geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Ümraniyespor 2-1’lik skorla kazanmıştı.

SON GALİBİYET 2019’DA
Bursaspor rakibine karşı aldığı son galibiyeti ise 20 Ekim 2019 tarihinde Bursa’da oynanan maçta 2-1’lik skorla almıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir