Bursaspor’a bir şok daha! Konu FIFA’ya taşındı

Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Omonia ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Sloven santrforun alacaklarını ödemediği için Bursaspor’u FIFA’ya şikayet ettiği ortaya çıktı.

Bursaspor’a bir şok daha! Konu FIFA’ya taşındı

Bursaspor’a yıllık 900 bin euro maliyetle gelen Tim Matavz konusunda kulübün başı ağıracağa benziyor.

Olay gazetesinin haberine göre Alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA’ya başvuran ve önceki gün Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Omonia ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki Sloven santrfor için Bursaspor henüz transfer için gerekli belgeyi göndermiş değil.

BELGE İSTENDİ
TFF kayıtlarında da halen Bursaspor’un futbolcusu gözüken Matavz ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Omonia’nın yaptığı sözleşme örneği istendi.

Belgenin gelmesinin ardından Bursaspor’da FIFA’ya karşı itirazda bulunacak. Emin Adanur’un isteği üzerine Menajer Pertev Öngüner’in getirdiği isimler arasında yer alan Matavz’ın sözleşme feshi için 450 bin euro talep ettiği açıklanmıştı.

EN AZ 12 MİLYON TL KAYIP
Sloven santrforun transferinde bir o kadar miktarda harcandığı göz önünde bulundurulduğunda Bursaspor’un kaybının en az 12 milyon lira olduğu belirtiliyor.

Emin Adanur’un bir miktar peşin, kalanı taksitle olmak üzere 450 bin euro ödeyerek yolları ayıracaklarını açıkladığı Matavz’ın fikir değiştirip FIFA’ya gitmesi oyuncuyu Bursaspor’a getirenlerle ilgili büyük bir vurgun yapılmak istendiğine dair iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir