Bursaspor’da forvete 3 aday!

Yönetim kadroya yapılacak takviyeler için hummalı çalışma yürütüyor… Bir taraftan yabancı oyuncu kontenjanını açmaya çalışan yeşil beyazlılar, aralarında Burak Kapacak, Kenan Özer, Ziya Alkurt ve Metehan Mimaroğlu’nun da bulunduğu birçok futbolcuyla temasa geçti. Bursaspor, forvet transferi için ise 3 futbolcuyla ilgileniyor.

Bursaspor’da forvete 3 aday!

Spor Toto 1.Lig’de ilk devreyi beklentinin çok altında 19 puanla 17. sırada tamamlayan Bursaspor’da ikinci yarı öncesinde transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosundaki 8 yabancı oyuncudan en azından 2’siyle yolları ayırmak için titiz bir çalışma yürüten yeşil beyazlı yönetim önceliği yerli futbolculara verdi. Teknik Direktör Tamer Tuna ve Sportif Direktör Deniz Kolgu’nun takımdan gidecek ve gelmesi istenen futbolcularla ilgili raporu alan yönetimin önümüzdeki haftaya kadar transferde önemli mesafe kat etmesi bekleniyor.

TEMASLAR YOĞUNLAŞTI

Olay gazetesinin haberine göre Teknik ekibin isteği doğrultusunda takıma direkt katkı verecek 4 veya 5 oyuncu almak isteyen Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetimin Fenerbahçe’den Burak Kapacak’ı kiralamak için görüşmelerini yoğunlaştırdığı, ayrıca Gaziantep FK ile yollarını ayıran kanat-forvet Kenan Özer’in yanı sıra Altay’dan Ziya Alkurt ve Adana Demirspor’dan Metehan Mimaroğlu’nu da listeye aldığı öğrenildi. Bursaspor ile sözleşmesini tek taraflı fesheden İsmail Çokçalış’ı isteyen Adana Demir’in 27 yaşındaki kanat-forvet Metehan Mimaroğlu transferine sıcak baktığı bildirildi. Geçtiğimiz sezonda Altay’da şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki Ziya Alkurt, sol kanatta görev yapıyor. Yönetimin deneyimli isimle anlaşma zemini aradığı bildirildi.

TORGEİR BÖRVEN İDDİASI

Adanaspor’dan ayrılan Ogjen Ozagovic ve Göztepe’den Adis Jahovic’in yanı sıra transfer listesindeki yabancı oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı yönetimin hücum hattına Gaziantep Futbol Kulübü’nden Norveçli Torgeir Börven’i de istediği iddia edildi. Geçen sezon Ankaragücü’nde 29 maça çıkıp 10 gol kaydeden Börven, Gaziantep FK’da 6 maçta 64 dakika süre alabildi. 1.85 metre boyundaki forvetin Spor Toto 1.Lig’de oynamak istememesi en büyük engel olarak görülüyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir