Bursaspor’da İsmail Çokçalış depremi! TFF’ye şikayet etti

Bursaspor’un genç futbolcusu İsmail Çokçalış alacaklarına karşılık, kulübü Ekim ayında TFF’ye şikayet ettiği iddia edilirken Çokçalış’a bugün içinde 2 milyon TL ödeme yapılmazsa yetenekli futbolcunun boşa çıkacağı belirtildi.

Bursaspor’da İsmail Çokçalış depremi! TFF’ye şikayet etti

TFF 1. Lig’in 13. Haftasında yarın İstanbulspor’a konuk olacak Bursaspor’da İsmail Çokçalış depremi yaşanıyor.

Bursaspordabugun.com’dan Oktay Kara’nın haberine göre Yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu İsmail Çokçalış’ın kulübü alacaklarına karşılık Ekim ayında TFF’ye şikayet ettiği belirtilirken genç futbolcuya bugün için de 2 milyon TL ödeme yapılmazsa Çokçalış’ın boşa çıkacağı iddia edildi.

Bursaspor’un genç oyuncusu Çokçalış, geçtiğimiz sezon 250 bin TL olan yıllık maaşı bu sezon başında yapılan sözleşmeyle birlikte 2 milyon 500 bin TL’ye çıkartılırken Hayrettin Gülgüler ve ekibi, genç futbolcuya geçen yılın alacağı olan 250 bin TL’yi öderken yeni sözleşmesi için de 250 bin TL ödeme yapıldığı belirtildi. Çokçalış’ın aynı şekilde galibiyet primlerine dahil edildiği söylendi.

Bursaspor eğer bugün mesai bitimine kadar 2 milyon TL’yi genç oyuncunun hesabına yatırmazsa İsmail Çokçalış’ın serbest oyuncu statüsüne düşmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir