Bursaspor’da karar zamanı! O oyuncunun bileti kesildi

Gaziantep FK kupa maçında oyuncularını bir kez daha gözlemleyen Tamer Hoca karar aşamasında… İki günlük izinde takımda kalmasını ve alınmasını istediği oyuncularla ilgili çalışma yapacak olan genç teknik adamın raporu doğrultusunda kadroya 4-5 nokta atışı transfer yapılacak.

Bursaspor’da karar zamanı! O oyuncunun bileti kesildi

Bursaspor’da Teknik Direktör Tamer Tuna ile birlikte yeni bir dönem başladı… Geçen hafta İzmir’de oynanan Menemenspor maçıyla yeşil beyazlı takımdaki görevine başlayan Tamer Tuna, Gaziantep FK ile deplasmanda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında gribal enfeksiyon geçiren Tim Matavz ve Massimo Bruno dışındaki oyuncuları bir kez daha gözlemleme fırsatı buldu.

ANTEP’TE FİKİR DEĞİŞTİ

Olay gazetesinin haberine göre takımda 8 yabancı oyuncu bulunması ve günümüz ekonomik şartlarında kontenjan boşaltmanın zorluğunu da göz önünde bulunduran Tamer Hoca, iki günlük izinde hem mevcut oyuncuları yeniden değerlendirecek hem de alınmasını istediği futbolcularla ilgili çalışma yapıp yönetime ikinci kez rapor sunacak. Tamer Hoca’nın Gaziantep karşısında görev verdiği futbolcuların sergilediği performansı göz önünde bulundurarak böyle bir yol izlediği öğrenildi.

YOĞUN HAFTA OLACAK

Sportif Direktör Deniz Kolgu ile birlikte ikinci yarı kadrosunu belirlemek için çalışmalar yürüten Teknik Direktör Tamer Tuna’nın raporunun ardından yeşil beyazlı yönetim hemen harekete geçerek önümüzdeki hafta içerisinde transferde önemli adımlar atacak. Özellikle yerli futbolcular konusuna yoğunlaşacak olan yönetimin belirlenen isimlerle sözleşme imzalayıp biran önce antrenmanlara katılmalarını hedeflediği bildirildi.

ZAYIF HALKA JORQUERA

Bursaspor’un kadrosundaki yabancı oyunculardan Nicolas Zalazar, Luka Capan, Massimo Bruno ve Namık Alaskarov’un takımda kalmasına kesin gözüyle bakılırken, sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Elton Acolatse ile Gaziantep kupa maçında kendini gösterme fırsatı bulan Reagy Ofosu’nun takımda kalabileceği öğrenildi. Tim Matavz’ın ayrılık şartlarını inceleyen yönetimin ligin ikinci yarısında düşünülmeyen Cristobal Jorquera ile yolları ayırmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında. Yönetim takıma bir yerli bir yabancı olmak üzere iki golcü almak için çalışma yürütüyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir