Bursaspor’da o isimler arazi oldu!

Bursaspor’un geçen sezon rakip filelere gönderdiği 52 golün sahibi 21 isimden sadece 4’ü takımda kaldı…Hasan Ayaroğlu, Enver Cenk Şahin, Berat Altındiş ve Hasan Sabri Karaca dışında geçen sezonki kadroda gol sevinci yaşayan isim bulunmuyor.

Bursaspor’da o isimler arazi oldu!

Süper Lig hedefiyle başladığı sezonu Spor Toto 1.Lig’den düşerek tamamlayan Bursaspor tarihinin en zor günlerini geçiriyor. Yeni sezonda TFF 2.Lig’de mücadele etmek zorunda kalan yeşil beyazlı takım kadro oluşturmakta zorluk çekiyor. Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle dışardan oyuncu da alamayan Bursaspor kadrosunu altyapı oyuncularıyla oluşturmaya çalışacak.

17’Sİ TAKIMDAN AYRILDI

Geçen sezon ligde 43, kupada 9 olmak üzere rakip fileleri toplam 52 kez sarsan Bursaspor’da bu gollerin sahibi 21 isimden sadece 4’ü kaldı. Geçen sezon gol sevinci yaşayan Massimo Bruno, Namık Alaskarov, Joao Pedro, İsmail Yüksek, Burak Altıparmak, Onur Atasayar, Mehmet Erdem Uğurlu, Nicolas Zalazar, Reagy Ofosu, Thievy Bifouma, Vefa Temel, Luka Capan, Uğur Kaan Yıldız, Tim Matavz, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Emirhan Aydoğan yeşil beyazlı takıma veda etti.

EREN HİÇ GÜLEMEDİ

Sözleşmeleri devam eden Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin ile birlikte ligde oynanan son Menemenspor maçında gol sevinci yaşayan Berat Altındiş ve Ceyhanspor ile oynanan kupa maçında fileleri havalandıran Hasan Sabri Karaca takımda kalan 4 golcü. Hasan ve Cenk’in devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken, ağır bir sakatlık geçiren Hasan Sabri Karaca’nın sahalara dönüş tarihi henüz netlik kazanmadı. Eren Güler ise geçen sezon ne ligde ne kupada gol sevinci yaşayamadı. Teknik Direktör Tahsin Tam’ın transfer tahtası açılmaması durumunda gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor.

(Olay)

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir