Bursaspor’da Recep Günay’dan flaş karar

Bursaspor Başkanı Recep Günay, baskılara daha fazla dayanamadığı için istifa dilekçesi yazarak kulüpten ayrılmıştı ancak yönetim kurulunun bugün yapması beklenen toplantı gerçekleşmedi. Gelişme sonrası göreve devam etmek isteyen yöneticilerin, Recep Günay’a “Başkan, sen bir hafta kadar dinlen, izin yap. Kafanı toparla, sonra oturur istifa konusunu konuşuruz” dediği öğrenildi.

Bursaspor’da Recep Günay’dan flaş karar

Bursaspor’da camianın baskılarına daha fazla dayanamayan başkan Recep Günay istifa mektubunu Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne bırakarak kulüpten ayrıldı.

Yönetim kurulu üyelerinin Recep Günay’a ulaşamadıkları bildirildi.

Yeşil Beyazlı kulüpten olağanüstü kongreyle ilgili açıklama yapılması beklenirken yeni bir gelişme daha yaşandı. Bugün yönetim kurulunun yapması beklenen toplantı gerçekleşmedi.

Başkan Günay’ın da bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne hiç gelmediği ifade edildi. Yönetimden bazı isimlerin ise Recep Günay’ın yanına giderek görüştüğü belirtildi.

‘KAFANI TOPARLA, İZİN YAP BAŞKAN’

Göreve devam etmek isteyen yöneticilerin, Recep Günay’a “Başkan, sen bir hafta kadar dinlen, izin yap. Kafanı toparla, sonra oturur istifa konusunu konuşuruz” dediği öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından Günay’ın istifasının buzdolabına konulduğu ortaya çıktı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA PUAN SİLME CEZASI GELMİŞTİ

Halen ligde 14 puanla 14. sırada bulunan Bursaspor’a TFF tarafından geçtiğimiz hafta 3 puanı silme cezası gelmişti.

Bursaspor’da seçimli olağan genel kurulu Mayıs 2024’te yapılacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir