Bursaspor’dan Partizan açıklaması

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin” Partizan taraftarının 20 bin kişiyle yarattığı atmosferi biz 3 bin kişiyle yaratıyorduk” dedi.

Bursaspor’dan Partizan açıklaması

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin Sports TV ve Bloomberg TV’ye açıklamarda bulundu. Tarihi Partizan zaferinin hikayesini anlatan Başkan Sezgin şunları söyledi:

‘BİZİ AVRUPA DEĞİL DÜNYA KONUŞUR’

Partizan taraftarının 20 bin kişiyle yarattığı atmosferi biz 3 bin kişiyle yaratıyorduk. Şimdi de 6 bin kişiyle Nilüfer’de yaratıyoruz. 20 bin kişilik salonumuz olacak. O sayıda taraftarımız gelecek. Bizi Avrupa değil dünya konuşur.”

PARTİZAN TEZAHÜRATIYLA ANTRENMAN

Dusan Alimpijevic maçtan 15 gün önceden başlayarak Partizan taraftarlarının tezahürat seslerini salonun ses sistemlerine bağlamış. Takım Partizan maçına daha iki maç varken bile 15 gün boyunca bu şekilde çalışmış. Bu sayede oyuncularımız o ortama hazır oldu. ”

İSTİKRAR BAŞARI GETİRDİ

“Dusan Alimpijevic ilk geldiğinde 1 yıllık anlaşma yapmıştık. Bu sene başında 3 senelik sözleşme imzaladık. Çoğu oyuncumuzla da uzun süreli sözleşmeler tercih ediyoruz. Oyuncularımızı EuroLeague’e yolladığımızda bundan gelir elde ediyoruz”

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir