Bursaspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Masada 3 aday var

Özcan Bizati ile yollarını ayıran Bursaspor’da yeni hoca arayışları sürüyor. İşte en kısa süre içerisinde açıklanması beklenen teknik direktörlük görevi için adı geçen ve ön plana çıkan isimler…

Bursaspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Masada 3 aday var

Spor Toto 1.Lig’in 16. haftasında 1-1 beraberlikle sonuçlanan Manisa FK maçının ardından teknik direktör Özcan Bizati ile yolların ayrıldığı Bursaspor’da yeni hoca arayışları sürüyor.

Bu sezon Mustafa Er,Fatih Tekke ve Özcan Bizati ile çalışan yeşil beyazlılarda 4.hocanın hangi isim olacağı oldukça merak ediliyor.

Lig’in 17.haftasında deplasmanda oynanacak olan Ümraniyespor maçına yetişmesi beklenen yeni teknik direktör için birçok aday mevcut.

Bursaspor’un başına geçmesi gelmesi beklenen muhtemel isimler arasında; Mehmet Altıparmak,Ertuğrul Sağlam, İsmail Ertekin,Yılmaz Vural, Tamer Tuna, Yalçın Koşukavak,Ünal Karaman, İrfan Buz, Yücel İldiz ve Ersun Yanal yer alırken ön plana çıkan 3 aday ise Mehmet Altıparmak,Yılmaz Vural ve Ünal Karaman…

68 yaşındaki Yılmaz Vural daha önce Bursaspor’u 3 kez çalıştırdı. 52 yaşındaki Mehmet Altıparmak ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Hatayspor’u Süper Lig’e çıkarma başarısı gösterdi. Ünal Karaman ise daha önce Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Karabükspor, Trabzonspor, Rizespor ve Göztepe gibi takımları çalıştırdı.

Perşembe günü saat 13.30’da İstanbul’da Ümraniyespor’la karşılaşacak olan Bursaspor’da yeni hocanın en kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir