Buse Varol ve Alişan cephesinde yeni gelişme

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Alişan ve Buse Varol’un evleri ayırdıkları iddia edilmişti. Şimdi ise Buse Varol ve Alişan cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Buse Varol ve Alişan cephesinde yeni gelişme

2018 senesinde mutluluğa “Evet” yanıtını veren ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu.

Ayrılık haberlerinin ardından Alişan ve Buse Varol ikilisinin evleri ayırdıkları iddia edilmiş ve Buse Varol, alışveriş için gittiği bir AVM’de görüntülenmişti. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Buse Varol’un parmağında alyansının olması ise iddiaları güçlendirmişti.

Ayrılık iddialarını her fırsatta yalanlayan çiftten Alişan, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Çocuklarıyla oyuncak bir arabaya binen ve bu anlardan bir kareyi aynadan fotoğraf çekerek Instagram hikayesinde yayınlayan Varol, paylaşımına “Hiç gerek yoktu canım” yazıp eşi Alişan’ı da etiketledi.

Ünlü şarkıcı, buna kayıtsız kalmayarak eşinin paylaşımına kendi sayfasında yer verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir