Büyük Birlik Partisi’nden Mustafakemalpaşa çıkarması

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge, 1. Sıra Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı liderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük Birlik Partisi’nden Mustafakemalpaşa çıkarması

Bursa’da ‘Girilmedik ev girilmedik iş yeri, sıkılmadık ev mottosu’ ile çalışmalarına devam eden Alfatlı ve arkadaşları Mustafakemalpaşalılar ile buluştu.

Gruplar halinde çarşı, pazar, esnaf ve ev ziyaretleri yapan Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları vatandaşlardan önümüzdeki seçimlerde Büyük Birlik Partisi’ne oy istediler.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan BBP Milletvekili adaylarının bir sonraki durağı Mustakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar oldu.

Kanar’ı ziyaret eden Alfatlı, “Cumhur İttifakı olarak bugün saha çalışmamızı Mustafakemalpaşa’da yaptık. Vatandaşlarımızın beklentilerini Başkanımız Mehmet Kanar Bey’e iletiyoruz” diyerek görüşlerini iletti

Alfatlı’nın ziyareti nedeniyle mutluluğunu dile getiren Başkan Kanar, kendisine iletilen sorun ve isteklerle ilgileneceğini ifade etti.

Milletvekili adaylarının Alfatlı önderliğinde son ziyareti ise Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay Başkanlığında yönetim kurulu üyelerine oldu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Alfatlı “Mustafakemalpaşa ekonomisi tarımsal üretim noktasında, madencilik ve turizm konusunda Bursa’nın can damarı. Biz verimli tarım arazilerimizin de korunarak kirletici olmayan sanayi ile Mustafakemalpaşa’nın daha da gelişeceğini umuyoruz”dedi.

Başkan Uzunkınay, Alfatlı’ya ve BBP’ye seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerde Alfatlı’ya eşlik eden isimler, Bursa İl Başkanı Av. Haldun Filizli, Başkan Yardımcısı Av. Ömer Faruk Alfatlı, Mustafakemalpaşa ilçe Başkanı İsmail Acar Başkan Yardımcısı Ünal Varkan , Milletvekili adayları İsmail Demir, Kemal Akyıldız, Selahattin Celt, Hasan Uslu, Av.Mehmet Erhan Altan ,Kadriye Öz oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir