Çağlar Ökten kimdir?

Magazin gündeminde yer alan isimler arasında olan Çağlar Ökten’in hayatıyla ilgili detaylar Seda Sayan ile evlilik iddiaları sonrasında merak edildi. Seda Sayan’ın son dönemlerde Instagram’da sıkça paylaşım yaptığı Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Seda Sayan’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Çağlar Ökten ile ilgili bilgiler..

Çağlar Ökten kimdir?

Katıldığı programlarda seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken Çağlar Ökten, kariyeri ve biyografisi ile merak ediliyor. Özellikle Seda Sayan’ın 7’nci kez Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturmaya hazırlandığı iddia edilmesinin ardından araştırma konusu oldu. Kendi orkestrasında vokalistlik yapan Çağlar Ökten’den evlilik teklifi aldığı konuşulan şarkıcının bu teklife “Evet” dediği öne sürüldü.

SEDA SAYAN’DAN EVLİLİK İDDİALARINA YANIT

Hakkındaki aşk iddiasının ardından TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programına bir açıklama yapan Sayan, hakkındaki aşk iddiasını yalanladı. Sayan gönderdiği ses kaydında “Her ay beni başka bir isimle sevgili misin diye arıyorsun. Yıl olmuş 2022 sen bana sevgili diyorsun. Çağlar benim programda çalışan solistim. Aynı zamanda da sahnedeki vokalistim. Çağlar’la birlikte yapımcılık yapmaya başladık. Albüm çıkartıyorum başka bir şey de yok” ifadelerini kullandı.

Seda Sayan şimdi ise UçanKuş’a yaptığı açıklamada “Teklif aldığım doğru, Çağlar daha önce 1 evlilik yapmış 11 yaşında bir oğlu var, şu an her şey yolunda gidiyor çok iyi anlaştığımız kesin, hayırlısı” ifadelerini kullandı.

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus’ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, en son Sayan’ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir