Çalışma arkadaşlarını kaybeden İHA muhabiri CNN TÜRK’e konuştu

Gaziantep’teki feci kazada çalışma arkadaşları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver’i kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Said Vakkas Yağcı, olay sonrası CNN TÜRK’e telefonla bağlandı. “Kelimeleri bir araya getirmek çok zor, çok kötü” ifadelerini kullandı.

Çalışma arkadaşlarını kaybeden İHA muhabiri CNN TÜRK’e konuştu

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına yolcu otobüsü çarparak devrildi.

CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan İHA Muhabiri Said Vakkas Yağcı ,”Durum çok kötü diyecek bir şey yok. Çok büyük kaza… 15 ölünün içerisinde itfaiye görevlileri var, sağlık çalışanları var saatler önce mesai yaptığımız mesai arkadaşlarımız var. Öncesinde bir kaza yaşanmış, araca ekipler müdahale ederken basın mensubu arkadaşlarımız da yardımcı olmak istemişler ekiplere, bu esnada otobüs kontrolü kaybederek yardıma koşan ekiplere doğru sürükleniyor. Kelimeleri bir araya getirmek çok zor çok kötü.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir