Can Yaman ve Diletta Leotta ayrılığı hakkında şok iddia!

Can Yaman, uzun süredir İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşıyordu. Diletta Leotta, İtalya’da katıldığı bir yayında, Can Yaman ile ayrıldıklarını açıkladı. ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yorumcularından dikkat çeken açıklamalar geldi.

Can Yaman ve Diletta Leotta ayrılığı hakkında şok iddia!

Uzun süredir İtalya’da olan ve burada aradığı aşkı bulan Can Yaman (32), kendisinden iki yaş küçük spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta evlenme teklif etmişti.

Yakışıklı oyuncunun, bir uçağın arkasına taktırdığı, “Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can…” yazılı İtalyanca sözleri Roma’da uçurtması gündem olmuştu.

Geçtiğimiz aylarda da Türkiye’ye gelen ünlü çiftten Can Yaman, sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı. Ancak ikilinin mutluluğunun sona erdiği iddia edilmişti.

İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve ‘Sandakon’ dizisi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Can Yaman ile Diletta Leotta’nın ayrılığı, ‘Söylemezsem Olmaz’ canlı yayınında masaya yatırıldı.


Bircan Bali, “Diletta Leotta ağlamış İtalya’da bir yayında, ayrıldıklarını söylemiş, yüzüğünü de çıkarmış. Ağlayarak ayrıldığını itiraf etmiş” ifadelerini kullandı.

Bali, “Bu kızın estetiksiz hali de çok güzeldi. İtalya’da aslında çok iyi bir spor spikeriydi. Can’ın yeni dizisi ayrılık getirmiş olabilir. Burada çok çok iyi bir yönetim var. Can Yaman’a ‘Nefes alma’ dediler, iki yıldır nefes almıyor” yorumunu yaptı.

Arto, “Diletta çok cici, içten bir kız. Bazen ‘proje aşkı’ diyoruz ya. Hani bazen maalesef hani ünlü kadınların maruz kaldığı şeyler, bazen de ünlü erkeklerin. Bence bu sefer Can Yaman’ın, Diletta Leotta’yı kullandığına inanıyorum. Bir proje olduğuna inanıyorum ve İtalya’ya daha kolay girebilmek için yapmıştır. Kesinlikle çok iyi bir yönetim var” dedi.

Seren Serengil ise “Artık Can Yaman bu kızı geçti. O yüzden daha iyilere bakacak. Şu anda onun için en önemli şey bir kariyer. Onun yerinde olsam dünyanın en büyük aşkı gelse de düşünmem” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir