Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın göğüsleriyle dalga geçti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York’ta düzenlenen ‘GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri’ gecesindeki göğüs dekoltesiyle gündem oldu. Cem Yılmaz’ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya’nın dekoltesiyle alay geçme olarak algılandı. Eski aşkının hareketi sosyal medyayı çalkaladı.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın göğüsleriyle dalga geçti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York’ta düzenlenen ‘GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri’ gecesindeki göğüs dekoltesiyle gündem oldu. Cem Yılmaz’ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya’nın dekoltesiyle alay geçme olarak algılandı.

Son olarak Aile dizisinde rol alan ve bir süredir adı Mert Demir ile anılan Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü almak için New York’ta düzenlenen “GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri” gecesinde boy gösterdi.

GQ Türkiye, Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından “Bu ödül haberini aldığımdan beridir içim içime sığmıyor. Hem ülkem adına, hem de bundan sonra yapacaklarım, yapabileceklerimiz adına çok ama çok heyecan duyuyorum. Bu işe başladığım ilk günden bu yana hayatın bana getirdiği iyi ya da kötü her şeyi sevgiyle göğüsledim. Hep bana ne öğretebileceği ile ilgilendim. Yolculuğun kendisini sevdim. Bu yolda öğrendim ki bence yaratıcılığı ile çevresine ilham olan insanların bazı ortak özellikleri var. Cesur olmak, korkusuz olmak, risk almak, sorumluluk almak, yürüdüğü yola ışık tutmak, aydınlık tarafta olmak, çalışkan olmak gibi… Kendine inanan ve kendi yolunda sabırla ilerleyen, bu değerlere sahip herkesin bir gün çiçek açacağına ve etrafını bahar yapacağına hiç şüphem yok” dedi.

Serenay Sarıkaya’nın göğüs dekoltesi sosyal medyada gündem olurken, eski aşkı Cem Yılmaz ise yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırttı. Sarıkaya’ya sosyal medyada yapılan “Göğüslerinin arasındaki mesafe çok fazla” gibi yorumların ardından Cem Yılmaz şu paylaşımı yaptı:

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın göğüsleriyle dalga geçti. Eski aşkının hareketi sosyal medyayı çalkaladı

Cem Yılmaz’ın bu paylaşımla Serenay Sarıkaya’nın dekoltesiyle dalga geçtiği düşünüldü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir