Ceza’dan Sagopa Kajmer açıklaması!

Araları bir süredir açık olan iki ünlü rapçi Ceza ve Sagopa Kajmer cephesinden açıklama geldi. Ceza, Sagopa için “Aramızda savaş yok sadece dargınlık var” dedi.

Ceza’dan Sagopa Kajmer açıklaması!

Türkçe rap müziğin öncü isimlerinden Ceza, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında performans sergiledi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularini yanıtlayan Ceza, Sagopa Kajmer ile barıştıkları iddialarına da yanıt verdi.

0x0-ceza-ile-sagopa-baristi-mi-acaba-1560182576609

Ceza, “Barışmak yok ama zaten bir savaş yok ki… Eskiden dissleşiyorduk, geçti gitti. Bizde sadece dargınlık var. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama kötü bir durum yok. Dostane şeyler, artık olgunlaştık. Yaşımız 40’lara 50’lere dayandı. Bir de yaptığımız çok iyi işler var. Onların hepsini çöpe atmamak, hatırlatmak da gerekiyor” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir