CHP Bursa İl Başkanı Karaca: Uludağ’daki değişiklik şahsa özel!

Normhaber.com’a özel açıklamalarda bulunan CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Uludağ Milli Parkı’nda Alan Başkanlığı’na devredilmeye hazırlanan 5 bin hektarlık alan konusunda şahsa özel bir değişiklik yapıldığını söyledi.

CHP Bursa İl Başkanı Karaca: Uludağ’daki değişiklik şahsa özel!

Ebru TAŞDEMİR – Doğukan BAĞARSAKÇI / ÖZEL HABER

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Normhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Uludağ Milli Parkı’nda yaklaşık 5 bin hektarlık bölümün milli park statüsünden çıkarılarak Alan Başkanlığı’na devredilmesine yönelik çalışmalara tepki gösteren Karaca, “Satacak her şey bitti, hiçbir şey kalmayınca da gözlerini araziye diktiler. Burası 60 yıldır saldırılara direnmiştir. Uludağ sadece Bursa’nın değil tüm Türkiye’nin göz bebeğidir. Buranın doğası buranın bitki örtüsü ve sayısız yaban hayvanının hayatı var burada. Rant için bunlara kıymaya kalkıyorlar. Bu yasa değişikliği şahsa özel oluyor. Yaşama geçmemesi için Uludağ’ı savunmak için yapmamız gereken ne varsa biz burada yapacağız” ifadelerini kullandı.

HEMEN SANDIĞA GİDELİM

AK Parti ve MHP’nin seçim kanunundaki değişiklik hazırlıkları hakkında da konuşan Karaca, seçime hazır olduklarını belirterek “Benim gözlemim, bir önceki seçim oranlarına göre sanırım bir hazırlık yapmışlar. Şu an o oy oranlarını hayal bile etmesinler çok net söylüyorum  2018 seçimlerinde aldıkları oylara ve öyle bir seçim sistemi uyarlamaya çalışıyorlar. Sonuç ortada madem çok güveniyorlarsa 2 sene beklemeye gerek yok hemen sandığı getirsinler, hemen sandığa gidelim ve sonuçları hep birlikte görelim” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir