CHP Bursa İl Başkanı Karaca: Yarın BESAŞ’ta olacağım

BESAŞ ekmeğinin piyasaya kısıtlı sayıda verildiğini iddia eden CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, BESAŞ’tan randevu alamadığını açıklayarak, “Yarın (Çarşamba) BESAŞ’ta olacağım” dedi. Karaca’nın açıklamasının ardından BESAŞ Müdürü Hakkı Gülşen de “Sizin ne amaçla buraya geldiğinizi biliyoruz. Lütfen kirli siyasetinizi tertemiz ekmeğimize bulaştırmayın.” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı Karaca: Yarın BESAŞ’ta olacağım

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca BESAŞ büfeleri önünde, üretimdeki kısıtlama nedeniyle kuyruklar oluştuğunu ifade etmiş; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Karaca’nın söylemlerine yazılı açıklama yaparak cevap vermişti.

Konuyla ilgili bir gelişme daha yaşandı. BESAŞ Genel Müdürü Hakkı Gülşen’den randevu talep ettiğini açıklayan İsmet Karaca, randevusunun reddedildiğini duyurdu ve yarın BESAŞ’ta olacağını belirtti.

İsmet Karaca’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“BESAŞ Genel Müdürü randevu talebimizi pandemi gerekçesiyle reddetti. Sebebini biliyor ve uyarıyoruz. Siz bilgi vermekten kaçabilirsiniz ama biz Bursalılar’ın hakkını aramaya devam edeceğiz.

Yarın (Çarşamba) saat 14.00’te BESAŞ’ta olacağım.”

BESAŞ GENEL MÜDÜRÜ GÜLŞEN’DEN CEVAP

İsmet Karaca’nın açıklaması üzerine bu kez de BESAŞ Genel Müdürü Hakkı Gülşen bir açıklama yayınlayarak, ”Sizin ne amaçla buraya geldiğinizi biliyoruz. Lütfen kirli siyasetinizi tertemiz ekmeğimize bulaştırmayın. Amacınız hak aramak değil, kamuoyunda olumsuz algı oluşturmak!’‘ ifadelerini kullanarak Temmuz ayında bu yana BESAŞ’da üretilen ekmek miktarını paylaştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir