CHP Gürsu Adayı Haşim Öztürk gençlerle sahurda buluştu

Seçime sayılı günler kalırken, Cumhuriyet Halk Partisi Gürsu Belediye Başkan Adayı Haşim Öztürk çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

CHP Gürsu Adayı Haşim Öztürk gençlerle sahurda buluştu

Ramazan ayıyla birlikte sahur vaktini de değerlendiren Haşim Öztürk, Gürsu’da ‘çalınmadık kapı bırakmayacağız’ diyor. Gürsu’da ‘sorunları da talepleri de vatandaşın kendisinden dinleyeceğiz, birlikte fikir alışverişi yapacak, birlikte çözüme varacağız’ diyerek yola çıktıklarını belirten Öztürk, Gürsu’da her kesimden insanla bir araya gelmeye çalışıyor.

Öztürk çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz gün Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi Taziye Evi’nde gençlerle sahur vakti bir araya geldi. Hazırlanan programa gençlerin ilgisi yoğundu. Hazırlıklara bizzat katılan Haşim Öztürk, “Bu gece sahuru birlikte eda edeceğiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Gürsu’nun geleceği parlak. En önemlisi gençlik demiştik, Yenidoğan’ın, Gürsu’nun gençliği burada” diyerek gençlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Gürsu’nun genç nüfusunun sorunlarına hitap edecek projeleri hayata geçireceklerini belirten Öztürk, gençlere her zaman ülkenin kalkınması için büyük sorumluluk düştüğünü söyleyerek, gençliğinin farkında bir Gürsu ve Bursa için 31 Mart için çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir