CHP İlçe Başkanı’ndan AK Parti Nilüfer’e: Cidden hangi talepleri dinlediniz?

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Nilüfer ekibinin Dumlupınar ve Görükle mahallelerindeki ziyaretleriyle ilgili sorular yöneltti. Yılmaz, “Şahsi bir meraktır. Cidden Görükle’de hangi talepleri dinlediniz?” diyerek buradaki problemlere değindi.

CHP İlçe Başkanı’ndan AK Parti Nilüfer’e: Cidden hangi talepleri dinlediniz?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem, Nilüfer Dumlupınar ve Görükle mahallelerine ziyarette bulundu.

Ziyaret sonrası Eşref Kurem yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile Dumlupınar ve Görükle mahallelerimizde talepleri dinledik” dedi.

Bu açıklama sonrası CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Kurem’e “AKP Nilüfer’i sahaya indirmiş olmanın mutluluğu içindeyiz” diyerek “Görükle’de hangi talepleri dinlediniz?” sorusunu yöneltti.

Fırat Yılmaz’ın açıklamasının tamamı şöyle:

‘GÖRÜKLE’DE HANGİ TALEPLERİ DİNLEDİNİZ?’

AKP Nilüfer’i de sahaya indirmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Şahsi bir meraktır. Cidden Görükle’de hangi talepleri dinlediniz?

Mesela Görükle’de ki minübüsçüleri dinlediniz mi? Büyükşehirin otobüsleri tarafından sürekli taciz edilen minübüsçüleri… Yerleşim bölgesindeki esnafa uğradınız mı? Siftahsız dükkan kapatan esnaf kardeşlerimiz var dinlediniz mi onları da? Bütçesi kısıtlı olduğu için aç olarak derslerine giden öğrencileri, Nilüfer Belediyesinin ücretsiz çorba dağıtım noktasından biliyoruz o çocukların taleplerini de dinleme şansınız oldu mu?

Görükledeki güvenlik sorununu, delik deşik yolların durumunu, sabah-akşam delirten trafik sorununu, Görükle’de ki otopark sorununu, Görükle’de yaşayan 27 milletten insanın, mülteci sorununu, öğrencilerin barınma sorununu, Görükle’de ki işsizlerin taleplerini de dinlediniz mi? Marketin önünden başını öne eğip geçen babalar vardı onları da gördünüz mü? Bebeğine mama-bez alamadığı için Görükle’de kahrolan anne babaların da taleplerini aldınız mı?

‘DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN SİYASETİ’

Sen, ben, bizim oğlan kabilinde; dostlar alışverişte görsün siyaseti pek işe yaramaz bizim buralarda…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir