CHP Kestel adayı Ayaz: Makamım sokak olacak

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, adayların saha çalışmaları da hız kazanıyor. Bu kapsamda CHP Kestel Belediye Başkan adayı Akan Ayaz Norm Haber’i ziyaret ederek Kestel’de yapmayı planladığı projelerinden bahsetti.

CHP Kestel adayı Ayaz: Makamım sokak olacak

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu kapsamda parti adayları saha çalışmalarına hız kazandırdı.

CHP Kestel Belediye Başkan Adayı Akan Ayaz, CHP Kestel İlçe Başkanı Taner Hoş, CHP Kestel Kadın Kolları Başkanı Aysel Akyar ve eski ilçe başkanı Sezgin Tıkıl, Norm Haber’i ziyaret etti.

Ziyarette Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan, Yayın Koordinatörü Bülent Civanoğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Furkan Kahraman, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız yer aldı.

Ziyarette yeni oluşan ilçe yönetimine ilişkin bilgi veren Taner Hoş, 18 Şubat’ta Ankara’da yapılacak aday tanıtım töreninin ardından tüm güçleriyle sahada olacaklarını belirterek, Kestel için yepyeni bir vizyon çizeceklerini söyledi.

CHP Kestel Belediye Başkan Adayı Akan Ayaz da kısa süre sonra Kestel için projelerini açıklayacaklarını söyledi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Kestellilerin yanında olacağını kaydeden Ayaz, “Benim makamım başkanlık değil sokak olacak. Randevu veren değil, randevu alan başkan olacağım.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir