CHP Mudanya Adayı Dalgıç’tan mitinge çağrı

CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Dalgıç, herkesi bu hafta sonu düzenlenecek #SahipÇıkıyoruz mitingine davet ederek, “14 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Ankara Tandoğan’da buluşalım” dedi.

CHP Mudanya Adayı Dalgıç’tan mitinge çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Dalgıç 14 Ocak Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek miting için davet çağrısı yaptı.

Yargıda kasıtlı bir kriz çıkartıldığını söyleyen Deniz Dalgıç, “Anayasa’ya ve demokrasimize sahip çıkmak amacıyla, biz de Mudanyamızı temsil etmek üzere pazar günü Ankara’da, Tandoğan Meydanı’nda olacağız” dedi.

Kurtuluş Savaşı’nda kazanan taraf olduğumuzu tüm dünyanın kabul ettiği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk temellerinin atıldığı ateşkes anlaşmasına Mudanya’nın ev sahipliği yaptığını hatırlatan Dalgıç, “Mudanya Mütarekesi’nden bu yana Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz” diyerek, şöyle konuştu:

“Anayasa Mahkemesi TİP Milletvekili Can Atalay hakkında ikinci kez hak ihlali kararı verdi ve Yargıtay 3. Ceza Dairesi bu karara uymadı. Yargı eliyle Anayasanın yok sayılmaya çalışıldığı bir sivil darbe girişimiyle karşı karşıyayız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve Parti meclisimiz de hukuksuzluğa karşı, geleceğimize sahip çıkmak için 14 Ocak’ta Ankara’da miting yapma kararı aldı. Biz de Mudanyamızı temsilen miting alanında olacağız. Tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Ankara Tandoğan’a bekliyoruz. Adalete, hukuka, demokrasiye, anayasaya, geleceğimize, emeğimize, ekmeğimize hep birlikte sahip çıkacağız.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir