CHP ve İYİ Parti aday tanıtım toplantılarını iptal etti

CHP, şehit haberlerinin ardından Manisa’da yapılacak aday tanıtım toplantısını iptal etti ve olağanüstü MYK toplantısı kararı aldı. İYİ Parti’den de iptal haberi geldi. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 13-14 Ocak tarihlerine yapılacak yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarının iptal haberini duyurdu.

CHP ve İYİ Parti aday tanıtım toplantılarını iptal etti

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG tarafından Irak’ın kuzeyinde bulunan Pençe operasyon bölgesindeki üs noktasına yapılan sızma girişiminde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını açıkladı.

Şehit haberinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Son dönemde gelen şehit haberleriyle millet olarak yüreğimiz yanmaya devam ediyor.

Pençe Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan beş askerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP PROGRAMINI İPTAL ETTİ: OLAĞANÜSTÜ ŞEKİLDE TOPLANACAK

Şehit haberlerinin ardından CHP’nin yarın Manisa’da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı iptal edildi. CHP MYK’sı yarın olağanüstü toplantı kararı aldı.

İYİ PARTİ DE İPTAL ETTİ

İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, “Bu hafta sonu, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız, Şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun!”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir