CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu’ya hemşehrilerinden coşkulu destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Mutlu Önder ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile sahaya indi.

CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu’ya hemşehrilerinden coşkulu destek

Hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdüren CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Mutlu Önder’e saha çalışmalarında deneyimli siyasetçi Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal ve Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün ile ilçe örgütü üyeleri eşlik etti.

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi ziyaretiyle güne başlayan Mutlu ve Sarıbal daha sonra Ulus ve Yavuzselim Mahallelerini ziyaret etti. Kahvehane ve esnaf ziyaretleriyle halkla bir araya gelen Mutlu, 31 Mart’ta verecekleri destekle hem Gürsu’yu hem de Bursa’yı gülümseteceklerini söyleyen Mutlu, “Yıldırım’da huzuru, güvenliği sağlayacağız. Gençlerimizi düşürdükleri geleceksizlik tuzağından kurtaracağız. Bağımlılığa karşı Yıldırım’da sağlıklı bir nesil için çabamız, bu çabaya destek olun” diyerek çağrıda bulundu.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI

Milletvekili Sarıbal da 31 Mart’ta sandık güvenliğinin çok önemli olduğunu belirterek, herkesin sorumluluk alarak sandıkları korumasını ve bunun bir demokrasi mücadelesi olduğunu ifade etti.

Bursa Celaliler Derneği’nin düzenlediği iftara katılan Mutlu, katkılarından dolayı Mehmet Aydemir’e, Dernek Başkanı Kenan Aykalkan ve yönetim kuruluna, destekleri için tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederek 31 Mart seçimlerinde bu desteği sürdürmelerini istedi. “Yıldırım’da derneklerin çalışmalarını sürdürebilecekleri bir dernekler yerleşkesi inşasına başlayacağız. İnsana değer katacak, hemşehrilerimizin yan yana geldiğinde sosyalleşebileceği merkezler oluşturacağız” diyen Mutlu, “Yıldırım’ı mutlu bir kent yapacağız” şeklinde konuştu.

SİVİL TOPLUMA DESTEK

İftar sonrası Bursa Muşlular Derneği ziyaretine Milletvekili Orhan Sarıbal, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Çelik, İlçe Başkanı İlhami Gün, ilçe örgütü ve meclis üyeleri katılım gösterdi. Hemşehrilerinin yoğun ilgiyle karşıladığı Mehmet Önder Mutlu, “Dernek Başkanımız Mahmut Asya ve yönetimine, ayrıca yoğun ilgi ile bizleri karşılayan hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek hemşehrilerine seslendi. Mutlu, hemşehrileri arasında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek kendilerinden 31 Mart seçimlerinde destek beklediğini ifade etti.

“Yıldırım’da her kesimin sesini duyurabileceği, sözünü söyleyeceği, derneklerin çalışmalarını hayata geçirebileceği bir ortamı kuracağız. Sivil toplumun gelişeceği ortam için demokrasiye ihtiyaç var. Demokrasi için yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacımız var. Yıldırım’da anlayışı değiştireceğiz.” diyen Mutlu, hemşehrilerine sivil toplumu geliştirmek için birlik ve beraberliğe, mutlu bir Yıldırım’a ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir