CHP’li Torun: Ete ve süte ulaşmak mümkün değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun” Artan fiyatlardan dolayı, mutfakta yangın vardı. Artan fiyatlardan dolayı çocuklarımızın gelişiminde çok önemli besin kaynağı olan ete ve süte ulaşmak mümkün değildi” dedi.

CHP’li Torun: Ete ve süte ulaşmak mümkün değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ziyareti ile ilgili “Artan fiyatlardan dolayı çocuklarımızın gelişiminde çok önemli besin kaynağı olan ete ve süte ulaşmak mümkün değildi. Buna dikkat çekmek ve girdilerin düşürülerek bu ürünlere daha ucuz rakamlarla ulaşılabileceğini ifade etmek için oradaydı. ” dedi.

‘YOKSULLUKTAN ÇIKTIK AÇLIĞA DOĞRU GİDİYORUZ’

Torun “Artık Türkiye, yoksulluktan çıktı açlığa doğru gidiyor. Yoksulluk sınırını aştık artık. Çünkü insanlar atık yemekler topluyor, Pazar yerlerinde maalesef kalan sebze meyveleri topluyor.” diye konuştu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik’te; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’ne ziyaretini değerlendirdi. Torun, şunları söyledi:

‘MUTFAKTA YANGIN VAR’

“İçinde bulunduğumuz ekonomik buhrandan dolayı et ve sür fiyatlarındaki artışlar maalesef ailelerin çocuklarını, et ve süt ile beslemelerine engel oluyordu. Artan fiyatlardan dolayı, mutfakta yangın vardı. Artan fiyatlardan dolayı çocuklarımızın gelişiminde çok önemli besin kaynağı olan ete ve süte ulaşmak mümkün değildi.”

“Buna dikkat çekmek ve bu konuda kendi görüşlerini de aktarabilmek, sadece bir eleştiri değil, sadece oradaki yüksek rakamlara dikkat çekmek değil, aynı zamanda girdilerin düşürülerek bu ürünlere daha ucuz rakamlarla ulaşılabileceğini ifade etmek için oradaydı. Ama bugün de maalesef alınamadı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir