Cristiano Ronaldo ikna oldu! İşte yeni adresi

Premier Lig’de Manchester United’da geleceği belirsiz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo’nun yeni takımı belli olmak üzere. Avrupa devi, Portekizli futbolcuyu transfer için ikna etti. Transfer resmiyete dökülürse Ronaldo bu sezon tekrar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Cristiano Ronaldo ikna oldu! İşte yeni adresi

İngiltere Premier Lig’de kabus gibi başlayan Manchester United’da Cristiano Ronaldo konuşulmaya devam ediyor. Avrupa devi, Portekizli futbolcuyu transfer için ikna etti. Transfer resmiyete dökülürse Ronaldo bu sezon tekrar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

DEVLER LİGİ’NE GİDEMEDİ

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezon Manchester United’a büyük umutlarla geri döndü. Portekizli yıldızın gösterdiği etkili performans, Kırmızı Şeytanlar için yeterli olmadı. Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nden uzak kaldı. 37 yaşındaki futbolcu ise 38 karşılaşmada oynadı. Cristiano Ronaldo bu süreçte rakip fileleri 24 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

BRENTFORD MAÇINDA AĞIR YENİLGİ

Premier Lig’in ilk haftasında Brighton ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Manchester United’da Ronaldo sonradan oyunda dahil olmuştu. İkinci hafta maçında Brentford ile karşılaşan Kırmızı Şeytanlar’da Ronaldo ilk 11’de sahaya çıktı. United, deplasmanda adeta bozguna uğradı. Brighton sahadan 4-0 galip ayrıldı.

ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

Premier Lig’in 3. haftasında Manchester United, sahasında ezeli rakibi Liverpool’u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almıştı. United deplasmanda karşılaştığı Southampton’ı 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

YİNE YEDEK KULÜBESİNDE

Southampton deplasmanında Cristiano Ronaldo ve yeni transfer Casemiro yedek kulübesinde yer aldı. Ronaldo 68. dakikada oyuna dahil olurken Casemiro 80. dakikada girdi.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun futbol geleceği belirsiz. Manchester United’ta formunu yakalayamadığı için performansı bir süredir tartışma konusu olan Ronaldo’nun takımın teknik adamı Erik ten Hag ile sorun yaşadığı ve takımdan ayrılmak istediği biliniyordu.

İTALYANLAR İKNA ETTİ

Gazetta dello Sport’un haberine göre İtalyan ekip Napoli, takımından ayrılmak isteyen Ronaldo’yu ikna etmeyi başardı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde de oynamak isteyen Ronaldo’nun Manchester United’ın sadece Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanmasının ardından bu teklife çok daha sıcak baktığı aktarıldı.

UNİTED MAAŞINI ÖDEMEYE HAZIR

Manchester United ise Napoli’ye katılmak konusunda ikna olan ünlü futbolcunun maaşını ödemeye devam edecek.

SPALETTİ: HİÇ KİMSE BUNA HAYIR DİYEMEZ

Napoli’nin teknik direktörü Luciano Spalletti, Cumartesi günü kendisine yöneltilen Ronaldo ile bir anlaşma olup olmadığı sorusuna “Bana Ronaldo ile çalışmak isteyip istemediğimi soruyorsanız, hiçbir koçun buna hayır demeyeceğini söyleyebilirim.’’ diyerek yanıt vermişti.

KİM MİN JAE’Yİ TRANSFER ETTİLER

Napoli, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Kim Min-Jae için sarı lacivertlilere 18 milyon euro bonservis ödedi. Koreli savunma oyuncusu Fenerbahçe’de 1 sezon forma giydi. Napoli’de çıktığı iki maçta da otoritelerden tam olan Kim Min-Jae ikinci maçında takımı adına bir de gol attı. İtalyan takımı ilk maçı deplasmanda 5-2, ikinci maçı da evinde 4-0 kazanmayı başardı.

RONALDO SÜPER LÜKS VİLLA YAPTIRIYOR

Öte yandan Cristiano Ronaldo, kendisine yeni bir süper lüks villa yaptırıyor. The Sun’ın haberine göre Portekiz’deki Quinta da Marinha bölgesinde inşaatı süren evin değeri 17 milyon sterlin ve 11 bin metre karelik alandaki çalışmalar önümüzdeki aylarda tamamlanarak ev gelecek senenin başında kullanıma hazır hale gelecek.

Tecrübeli futbolcu evin karşısındaki gösterişli golf kulübü binasına da göz koydu. Manzarasını bozduğu için Ronaldo’nun burayı satın alarak golf kulübü binasını yıktırmak istediği belirtiliyor. Süper lüks evin 30 süper arabayı barındıracak, asansörlerle donatılmış bir garajı da içereceği, bir butona basarak istediği aracı seçeceği ifade ediliyor.

(Ajansspor)

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir