Cumhurbaşkanı, çiftçinin beklediği haberi verdi: Meclise sunacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir defaya mahsus olarak verilecek 5 bin lira emekli ikramiyesi ile ilgili; “Önümüzdeki hafta ilgili kanun teklifini Meclisimize sunacağız. İlk düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve Bağ-Kur’lu esnaf emeklilerimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin liralık ödeme imkanından faydalanmalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, çiftçinin beklediği haberi verdi: Meclise sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler” başlıklı Öğretmenler Günü Programı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, çalışan, çiftçi ve esnaf emeklilerin 5 bin lira emekli ikramiyesi ile ilgili taleplerine de değindi.

Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

‘ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KANUN TEKLİFİNİ MECLİSİMİZE SUNACAĞIZ’

“Önümüzdeki hafta ilgili kanun teklifini Meclisimize sunacağız. İlk düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve Bağ-Kur’lu esnaf emeklilerimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin liralık ödeme imkanından faydalanmalarını sağlayacağız.

‘ÇİFTÇİ VE ESNAF EMEKLİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

Böylece 15 milyon 120 bin emeklimizin tamamına bir defaya mahsus 5 bin liralık ödeme gerçekleştirmiş olacağız. Aldığımız kararın başta çiftçi ve esnaf emeklilerimiz olmak üzere diğer tüm emeklilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir