Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü programında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmenlerin 3600 ek göstergelerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Değerli öğretmenler, insanı ihmal eden, insan faktörünü dikkate almayan hiçbir politika hedefine ulaşamaz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıkların tamamlandığını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü programında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen ’81 İlden 81 Öğretmen ile Yemek’ programında konuştu.

Konuşmasına, “Göreve geldiğimizde en önemli mesele okullarımızı çok ileri standartlara kavuşturmaktı, hamd olsun kavuşturduk. Ülkemizin her bir köşesini modern eğitim kurumlarıyla donattık” sözleriyle başlayan Erdoğan, “Göreve geldiğimizde en önemli mesele okullarımızı çok ileri standartlara kavuşturmaktı, hamd olsun kavuşturduk. Ülkemizin her bir köşesini modern eğitim kurumlarıyla donattık” diye konuştu.

‘ÖĞRETMENLERİMİZİN 3600 EK GÖSTERGESİ HAYIRLI OLSUN’

Öğretmenlerin sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi görerek, şartları zorlama pahasına gereken her türlü adımı attıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı, “Göreve yeni başlayan bir öğretmenimizin maaşı, 2002 yılında 470 lira iken, Temmuz 2021 itibariyle 5 bin 100 liraya yükseldi. Nereden nereye. Öğretmenlere 3600 ek gösterge olmak üzere yeni hakları hayırlı olsun” görüşünü dile getirdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir