Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a EYT brifingi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın İstanbul’da iş dünyası temsilcileriyle yaptığı toplantının konu başlıklarından biri de EYT oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a EYT brifingi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul’da iş dünyasının temsilcileriyle “Orta Vadeli Plan Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi” başlıklı toplantı düzenledi.

Toplantıya STK temsilcileri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Dolmabahçe Sarayı’nda yaklaşık 3 saat süren toplantıya katılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a esnafın EYT beklentisini anlattı.

Palandöken, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “EYT’yi konuştuk. Her şey için çok olumluydu. Zaten kendileri de ifade etti. Ama değerlendirilecek.” dedi.

Palandöken, şunları söyledi:

“EYT’yi de aynen anlattık. EYT’de de tabi en önemli sıkıntı BAĞKUR’lular için. Hem yaşa takılanlar hem de stajyer öğrenciler hem de geriye dönük devletin gelirlerinin artması için bu EYT’de esnaf zanaatkarın bağlı olduğu sosyal güvenlik kurumundaki BAĞKUR’luların bu sorunu çözülmesinin gerekli olduğunu ve bununda EYT’deki en mağdur kesimin BAĞKUR’lular olduğunu ifade ettik.”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Tamam ülke düzlüğe çıkacaksa zam yapmayın 6 ay idare oluruzda 600 millet vekili niye 147 bin TL maaş alıyor bütün giderlerini bizim vergiden karşılanıyor haa sizin cep telefonu faturalarınızı biz ödüyoruz, önce vatandaşa sizler örnek olun niye sizin maaşlara daha fazla zam yapıyorsunuz 7500 TL ile bir ay siz geçinin ay sonunda görüşelim, siz belediye seçiminde %25 belediye elinizde kalacak mı göreceğiz %19, 77 enflasyon adamı güldürmeyin bir daha size oy yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir