Davut Gürkan: Adamlar 10 defa yenildiler, doymadılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye ortalamasının üzerinde bir destek veren Bursa’da büyük coşku yaşandı. AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 28. Dönem AK Parti Bursa Milletvekilleri ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklama yaptı.

Davut Gürkan: Adamlar 10 defa yenildiler, doymadılar

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın açıklamaları şöyle:

“Tüm hemşehrilerimize bu güzel duyguyu bizlere yaşattığı için sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Bu akşam öyle bir mutluluğu yaşıyoruz ki, 21 yıllık hizmetlerimizin devamında Cumhurbaşkanımıza yaptığı hizmetlerin nişanesi olarak bugün onu külliyenin koltuğuna oturttuk. Bursa’nın bambaşka bir güzelliği var. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdik. AK Parti iktidarı olarak güzel hizmetler sunduk. Her bir hizmetimizde vatandaşlarımızdan hayır dua aldık. Yolumuzda dimdik yürüdük. Adamlar 10 defa yenildiler. Yine de doymadılar.

Bay bay Bay Kemal diyoruz. Oy toplamak için kılıktan kılığa girdiler. Kimi zaman PKK yandaşı olup teröristlerle kol kola girdiler. Daha sonra baktılar ki oylar başka tarafa gidiyor. Milliyetçi kesildiler. İnanan insanlarla ilgili dertleri var. Onlara yalan söylüyorlar. Biraz dindar olmaya çalıştılar. Yine göze battılar.
Ama milletimiz çok şükür bunu sağduyu ile gördü. En sonunda gülünç bir hale geldiler ki kendilerine oy vermeyenleri günahkar ilan ettiler. Hakikaten gülünecek duruma düştüler. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. 10 defa yenildiler. Bu 11’ncisi oldu. Biz 17. zaferimizi ilan ettik.

2 haftalık süreç içerisinde kendisi referandum diye diye bir hal oldu. O referandum aslında kendi referandumuydu. Onların seçmenlerine saygı duyuyoruz ama öyle bir liderlerine sahip oldukları için üzülüyoruz. Seçmenleri artık liderlerini değiştirirler. Bu seçimin kaybedeni hiç olmadı. Herkes kazandı. Milletimiz kazandı. 85 milyon kazandı. Sonuçta adam gibi adam kazandı. Recep Tayyip Erdoğan kazandı.

‘Sizin ayaklar altına aldığınız seccadelerde bir gün gelecek şükür namazı kılacağız’ dedik. Rabbimize bize bu gururu yaşattığı için şükürler olsun. Biz Cumhur İttifakı olarak PKK yandaşı olmadık. Biz LGBT yandaşı olmadık. Vatan haini olmadık, olmayacağız.

Biz Cumhur İttifakı olarak onları dinlemiş olsaydık, 21 yıldır yapmış olduğumuz hizmetlerin hiçbirine sahip çıkamazdık. Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TOGG, otobanlar, 7 tane uydu gönderdik. Onları dinleseydik ne şehir hastaneleri, ne otobanlar, ne uydular, denizlerde TCG Anadolu gemimiz olurdu.

Biz Türkiye ortalamasını yükselterek Cumhurbaşkanımıza özel destek veriyoruz. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir