Davutoğlu Erdoğan’a seslendi: Allah’ın yolundan ayrılma

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Ankara’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’i seçim sonrasında da hatırlatmaya devam ediyor. Suikastın aydınlatılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Davutoğlu, “Allah’ın yolundan ayrılma Erdoğan. Son döneminde, tarihe böyle geçme. Bu cinayetin üstüne git, haksızlıklara son ver.” dedi.

Davutoğlu Erdoğan’a seslendi: Allah’ın yolundan ayrılma

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ankara’da uğradığı suikast sonrası hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’e ilişkin paylaşımlarına seçim sonrasında da devam ediyor. “Sayın Cumhurbaşkanı, Ankara’nın orta yerinde, çocuğun yaşında gencecik bir akademisyen öldürüleli tam 28 hafta, 154 gün, 3.696 saat geçti.” diyen Davutoğlu, “Allah’ın yolundan ayrılma Erdoğan. Son döneminde, tarihe böyle geçme. Bu cinayetin üstüne git, haksızlıklara son ver.” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu’nun paylaşımı şöyle;

“Sayın Cumhurbaşkanı, Ankara’nın orta yerinde, çocuğun yaşında gencecik bir akademisyen öldürüleli tam 28 hafta, 154 gün, 3.696 saat geçti. Eskiden, insanlığın adalete kavuşması için çaba sarf ettiğimiz o küçücük çalışma odasında bize yol gösteren Hadis-i Şerif’i sana hatırlatmak istiyorum. “Bir saatlik adalet, yetmiş senelik ibadetten hayırlıdır.” Allah’ın yolundan ayrılma Erdoğan. Son döneminde, tarihe böyle geçme. Bu cinayetin üstüne git, haksızlıklara son ver.”

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir