Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden yeni aşk paylaşımı

Şarkıcı Oğuzhan Koç (37) ile oyuncu Demet Özdemir (30), iki yıllık beraberliklerini 28 Ağustos 2022 tarihinde evlilikle taçlandırmıştı. Görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü çift, ardından balayında yorgunluk atmıştı. Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran Özdemir ve Koç’tan yeni paylaşım geldi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden yeni aşk paylaşımı

Düğünden yeni kareler paylaşan Demet Özdemir yazdığı notla tercih ettiği gelinlik ve eşinin ayakkabıları hakkında yapılan eleştirilere göndermede bulunmuştu. Güzel oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef. Ama gerçek, anlar! Ne eleştiri, ne kötüleme o anları gölgeleyebilir! An biriktirin, an. İyi bakın resme, ne çok an, ne çok sevgi var! Oğuzhan Koç ile dans ettiği bir pozuna da yer veren Demet Özdemir, “Yarın linç var derken ben” mesajını yazmıştı.

Düğün sonrası balayına giden ünlü çift, keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da oyuncu Umut Kurt ile sanat yönetmeni Melisa İnci’nin düğününe katılan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden ünlü şarkıcı, düğününde giydiği 17 bin 500 TL’lik ayakkabı ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Bütün ayakkabılarım böyle. Bunların konuşulması da çok güzel, hiçbir sorun yok. Çok güzel bir düğündü biz bununla eve gittik.

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Katıldıkları bir düğünde çekilen fotoğraflarını objektife gösteren ikilinin eğlenceli halleri büyük ilgi gördü. Eşi Koç’un paylaşımına kayıtsız kalmayan Demet Özdemir de aynı kareyi kendi Instagram hesabından paylaştı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir