Demet Özdemir’in kombininin fiyatı dudak uçuklattı

Önümüzdeki günlerde nişanlısı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yeni bir pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun kombinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Demet Özdemir’in kombininin fiyatı dudak uçuklattı

Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla son dönemde adından sık sık söz ettiren Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yakın zamanda nişanlısı ile hayatlarını birleştirecek olan Özdemir, son olarak siyah pantolonunu beyaz bluzuyla tamamladığı kominiyle kamera karşısına geçen 30 yaşındaki güzel oyuncu, zafer işareti yaparak verdiği pozunu 15.3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

Özdemir’in “Merhaba” notuyla yaptığı paylaşıma takipçilerinin ilgisi de büyük oldu. Kısa süre içerisinde 600 bin beğeni alan fotoğrafa çok sayıda da yorum yapıldı.

Öte yandan bir ‘Fenomenler Ne Giymiş?’ sayfasının yaptığı habere göre; Demet Özdemir’in beyaz bluzu 650 TL, siyah pantolonunun ise 950 TL olduğu öğrenildi. Aksesuar olarak ise Özdemir, dünyaca ünlü bir markanın 6 bin 750 TL değerindeki kemerini taktı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir