Demet Özdemir’den ayna pozu

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden 14 Şubat Sevgililer Günü’nde müjdeli haber gelmişti. Koç’un evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını veren Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak ayna pozunu takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, stiliyle tam not aldı.

Demet Özdemir’den ayna pozu

Şarkıcı Oğuzhan Koç, 14 Şubat’ta Demet Özdemir’e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu’nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla Koç’un evlilik teklifine Özdemir ‘Evet’ demişti.

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Beyoğlu’nda objektiflere yansımış ve muhabirlerin “Düğün tarihiniz belli oldu mu? ‘Çeşme’de olacak’ şeklinde iddialar çıktı, doğru mu?” sorusuna yanıt vermişti. Koç, “Henüz belli değil” karşılığını vererek, söz konusu haberleri yalanlamıştı. Ardından söze giren Özdemir ise “Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan’ın da albümü var zaten, o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik” demişti.

Oğuzhan Koç’un Sevgililer Günü’ndeki evlenme teklifi için aldığı yüzüğün sorulması üzerine 30 yaşındaki güzel, “Bakın saklıyorum, göremezsiniz. İyi geceler arkadaşlar” dedi ve kendilerini bekleyen araca binmişti. Şarkıcı, magazin gündemine damga vuran evlilik teklifi için kesenin ağzını açmış, aldığı yüzüğün ayrıntıları ortaya çıkmıştı. TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programında yer alan habere göre, Oğuzhan Koç, diz çökerken elinde duran dört karatlık özel tasarım tektaş yüzük için 1 milyon 200 bin TL ödedi.

Düğün haberlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Demet Özdemir, yayınladığı kare ile dikkatleri üzerine çekti. Son olarak aynada çektiği selfieyi takipçilerinin beğenisine sunan oyuncu, stiliyle tam not aldı. Siyah mini elbisenin üzerine fıstık yeşili bir hırka giyen Özdemir’in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir