Demet Özdemir’den ‘güzel hava’ paylaşımı

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden 14 Şubat Sevgililer Günü’nde müjdeli haber gelmişti. Koç’un evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını veren Özdemir, son olarak sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Koç ise, nişanlısının pozlarına kayıtsız kalamadı.

Demet Özdemir’den ‘güzel hava’ paylaşımı

Şarkıcı Oğuzhan Koç, 14 Şubat’ta Demet Özdemir’e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu’nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla Koç’un evlilik teklifine Özdemir ‘Evet’ demişti.

“NET BİR KARAR VERMEDİK”

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Beyoğlu’nda objektiflere yansımış ve muhabirlerin “Düğün tarihiniz belli oldu mu? ‘Çeşme’de olacak’ şeklinde iddialar çıktı, doğru mu?” sorusuna yanıt vermişti. Koç, “Henüz belli değil” karşılığını vererek, söz konusu haberleri yalanlamıştı.

Ardından söze giren Özdemir ise “Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan’ın da albümü var zaten, o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik” demişti.

1.2 MİLYON TL!

Oğuzhan Koç’un Sevgililer Günü’ndeki evlenme teklifi için aldığı yüzüğün sorulması üzerine 30 yaşındaki güzel, “Bakın saklıyorum, göremezsiniz. İyi geceler arkadaşlar” dedi ve kendilerini bekleyen araca binmişti.

Şarkıcı, magazin gündemine damga vuran evlilik teklifi için kesenin ağzını açmış, aldığı yüzüğün ayrıntıları ortaya çıkmıştı. TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programında yer alan habere göre, Oğuzhan Koç, diz çökerken elinde duran dört karatlık özel tasarım tektaş yüzük için 1 milyon 200 bin TL ödemişti.

YENİ POZ

Düğün haberlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Demet Özdemir, son olarak 14.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni pozlarını peş peşe yayınladı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, çimenlerin üzerinde ve aynadan çekilen karelerine, “Güzel hava” mesajını yazdı.

“GÜZELLER GÜZELİ”

Stiliyle takipçilerinden tam not alan Özdemir’e, “Hava güzel olunca senin de havan başka bir güzel oluyor”, “Güzeller güzeli” ve “Ayna ayna söyle bana varmı benden daha güzeli bu dünyada? Hayır yok tabii ki” gibi yorumlar yapıldı. Oğuzhan Koç da nişanlısının fotoğraflarına kayıtsız kalamayarak, kalp emojileriyle Özdemir’e yorum yaptı.

Güzel oyuncunun bu gönderisi, kısa sürede 238 bin beğeni ve 3 bine yakın yorum alarak sosyal medyada gündem olmayı başardı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir