Demet Özdemir’den yeni kareler

Son günlerde sevgilisi Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmeye karar vermesiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabından evlilik teklifi aldığı güne ait yeni pozlarını yayınladı. Özdemir, bu paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı.

Demet Özdemir’den yeni kareler

2021’in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un birlikteliği kadar ayrılıkları da günlerce konuşulmuştu.

Güzel oyuncu, sosyal medyada ünlü şarkıcı ile fotoğraflarını bile silmişti. Ancak yakın arkadaşları, ikiliyi bir araya getirerek barışmalarını sağlamıştı.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir (29) ile müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç (36), barışmalarının ardından magazin gündemine bomba gibi düşecek bir karar aldılar.

EVLİLİK TEKİFİNE ‘EVET’ DEDİ

Oğuzhan Koç, Sevgililer Günü’nde Demet Özdemir’e evlenme teklifi etti. Sakiler Grubu’nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, Demet Özdemir, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine ‘Evet’ dedi.

Hayranlarını mutlu eden bu güzel haberin ardından Özdemir, evlilik teklifi aldığı günden yeni karelerini aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Özdemir’in 14,7 milyon takipçisi olan Instagram hesabından siyah dekolteli elbisesi ile peş peşe paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede 943 binden fazla beğeni ve 7 binden fazla yoruma ulaştı.

KALP EMOJİSİYLE YORUM YAPTI

Güzel oyuncunun yıldız emojisi ile yayınladığı karelerine, Oğuzhan Koç da kayıtsız kalamadı. Şarkıcı ve oyuncu, Özdemir’in pozlarına kalp emojisiyle yorum yapmayı ihmal etmedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir