Deniz Çakır’dan gündem olan sokak hayvanları açıklaması: İlk benden başlayın

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Sokak hayvanlarının uyutulması hakkında soru sorulunca ünlü oyuncu dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Çakır’ın sözleri sosyal medyada alkış topladı.

Deniz Çakır’dan gündem olan sokak hayvanları açıklaması: İlk benden başlayın

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Sokak hayvanlarının uyutulması hakkında soru sorulunca ünlü oyuncu dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Çakır’ın sözleri sosyal medyada alkış topladı.

Kadın İsterse, Yaprak Dökümü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumiyet gibi dizilerdeki performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu.

Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli YouTube programında konuşan başarılı oyuncu, “Kameraya bakıp ne söylemek istersin?” sorusuna sokak hayvanlarının uyutulması hakkında konuşacağını söyleyen oyuncu “Saldırganlaşan hayvanlara başka yöntemler bulmak gerek” dedi.

Deniz Çakır’ın “Sokak hayvanlarını uyutmakla ilgili ağızlarından cümleler çıkıyor. İlk beni uyutun, çok okeyim buna. Ben bunun yapıldığı bir yerde yaşamak istemiyorum, ilk beni uyutun. Bir çocukla sokaktaki kedinin hiçbir farkı yok. Bir sürü tecavüzcü de var o zaman erkek ırkı uyutulsun” sözleri gündemde geniş yankı uyandırdı.

Oyuncuya “Helal olsun” yorumları da gecikmedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir