DEVA Bursa’da Serkan Özgöz aday adaylığını açıkladı

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığını açıkladı.

DEVA Bursa’da Serkan Özgöz aday adaylığını açıkladı

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gün sayarken partilerde de milletvekilliği aday adaylığı yarışı sürüyor.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, parti il binasında yaptığı basın açıklamasıyla aday adayı olduğunu duyurdu.

Özgöz’un basın açıklamasına DEVA Partisi İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İşte Özgöz’ün açıklamalarından öne çıkanlar:

“15 Ağustos 2020 tarihinde genel başkanımız Ali Babacan’dan kurucu il başkanlığı görevini alırken bir şeyi kurmanın ne kadar zor olduğundan bahsetmiştim. Kendisine aşure metaforundan bahsetmiştim. Buğday tek başına bir hiçtir. Aşureyi aşure yapan ne varsa her şey aynı kazanın içinde.

Ben Bursa il başkanı olarak Bursa’nın Deva’sını bu zenginliğini bir araya getirmek için çabaladım. Genel başkanımızdan aldığım ilhamla bambaşka yerlerde dinlenen çalışan insanları bir araya getirdim. Onları tek başına bir lezzet alamayacakları güne kadar bekledim. Şimdi hayatımın en büyük zenginliği olarak adlandıracağım bu zenginlik ile karşınızdayım.”

“3 YILDA ON BİNLERCE FAALİYET GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Bu zenginliğin adı Bursa’nın Deva’sıdır. Sizlerle birlikte Bursa’yı en iyi temsil edecek teşkilatlarımız hep birlikte oluşturduk. Nasıl olacak dediğimiz işleri beraber başardık. Genel başkanımızı 7 kez, tüm kurucularımızı onlarca kez ağırladık. 3 yılda 10 binlerce faaliyeti gerçekleştirdik. 10 bine üyeyi birlikte yaptık. Kısa sürede gurur duyacağımız
önemli bir noktaya getirdik.”

“YENİ BİR SORUMLULUĞA TALİBİZ”

“Benim için daha iyisi mümkünken daha azına katlanmak zor. Çalışmak varken durmak çok zor. Sizlerin gayretini yüreğimde taşırken daha azını yapmak çok zor. Bilmeden gönlünü kırdığım olmuştur. Geçmişi yarına taşımadan sizlerden helallik istiyorum. Hakkınızı helal ediniz. Sizlerin huzurunda bizlere destek olan genel merkez yöneticilerimize yol arkadaşlarımıza gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün huzurunuzda yeni bir sorumluluğa talibiz.”

“ÇOCUKLARIN SORUMLULUKLARINA TALİBİZ”

“Çocukluğu Bursa’da geçmiş bir kardeşiniz olarak yeni bir sorumluluğa talibiz. Bu şehrin kadersiz sokaklarında insan gibi beslenmeyi iyi bir meslek sahibi olmayı doğru dürüst bir üniversitede okuyabilmesi hayal kuracak bir üniversitede okuyabilmesi, belki beğendiği bir spor ayakkabıyı alabilmeyi hak eden çocuklar var. Biz bu çocukların sorumluluklarına talibiz. Bugün bu şehirde banka şubesinden içeri girmemiş yüz binin üzerinde kadın var. Yavrularının açlığı ile kalbi ikiye bölünen anneler var. Ev temizliğinde güvensiz işlerde iyi eğitim alamamış erkek şiddetine maruz kalan kadınlar var.”

“GENÇ KARDEŞLERİMİZİN GELECEĞİNE TALİBİZ”

“Biz bu kadınları her türlü şiddetten uzak mutlu bir hayat yaşamalarına talibiz. Vergileri ve giderleirni düşünürken yorgun düşen küçük esnaflar var. Biz kardeşlerimizin dertlerini bitirmeye talibiz. Yıllarca emek verdiği okuttuğu çocukları için iş isteyen babalar var. İş arama umudu hiç olmayan yada aramaktan vazgeçmiş gençler var. Biz genç kardeşlerimizin geleceğine talibiz.”

“HAYAT PAHALILIĞINI BİTİRMEYE TALİBİZ”

“Bugün şehrin doğusunda kötü şartlarda yaşayıp batısında çalışan, etin kilosu, çocuk bezinin fiyatıyla kafayı bozmuş, tek derdi insanca yaşamak olan insanlar var. Bu hayat pahalılığı bitirmeye alım gücünü yükseltmeye orta direği yeniden nefes aldırmaya talibiz. Gittikçe batan çiftçi amcalar var. Sattığı süt para yapmadığı için ineğini kesip hayvancı aile ve işletmeler var. Biz bu topraklarda tarımın yeniden canlanmasına talibiz. Bugün bu sanayi şehrinde kazandığı dövizi elinde tutamayıp bozdurmak zorunda kalan, hakkı olan işleri rüşvet verip yaptırmayan insanlar var.”

“BASIN MENSUPLARININ ÖZGÜRCE ÇALIŞMASINA, BASKIDAN KURTULMASINA TALİBİZ”

“Biz yeniden serbest ticarete kalkınmaya berekete illerimizden yeniden keyif almaya talibiz. Bugün bu şehirde gördüğü haksızlığı dile getiremeyen, her daim belediyelerin reklam bütçeleriyle sıkıştırılan basın mensupları var. Biz basın mensuplarının işlerini özgürce yapabilmesine, baskıdan kurtulmasına talibiz. Bugün bu şehirde yasaklar olmasın diye iktidara oy vermiş hiç bir şey beklemeden desteklemiş ancak o partinin bu ülkeyi nasıl bir hale getirdiğini anlayamayan masum insanlar var. Biz bu ülkede yoksulluğu bitirmeye talibiz.”

“GENÇLERE İYİ BİR GELECEK VEREMİYORSA SİYASET NEDEN VAR?”

“Biz bugün bu şehirde günde beş vakit namazda elleri semaya kalkan duaların şükürlerine talibiz. 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyoruz. Yarınalar nasıl olacak? Çocuklar nasıl bir ülkede yaşayacak? Hep birlikte karar vereceğiz. Yarınla için soruyorum siyaset denen şey neden var? Sizi, sevdiklerinizi, ailelerimizi mutlu edemiyorsa siyaset neden var? Gençlere iyi bir gelecek vermiyorsa siyaset neden var? Vatandaşın dertlerini duymayan siyaset neden var?”

“YAPAMAYANLAR GİDECEK YAPABİLENLER GELECEK”

“14 Mayıs’ta sandık başına gidiyoruz. Yapabilenler gelecek yapamayanlar gidecek. Bize oy verin. Planlarımız hazır. Bursa’nın deprem riskini tümüyle bitirecek finansal kaynaklarımız hazır. Teknolojide sıçrama yaratacak eylem planlarımız hazır. Millet kazanacak biz kazanacağız. 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığımı ilan ediyorum.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir