DEVA Partisi Bursa Büyükorhan İlçe Başkanı belli oldu

DEVA Partisi Bursa Teşkilatı’nda gerçekleştirilen çalışmaların ve mülakatların ardından Büyükorhan İlçe Başkanlığı görevine Beytullah Ferik getirildi.

DEVA Partisi Bursa Büyükorhan İlçe Başkanı belli oldu

DEVA Partisi Bursa İl Teşkilatı’nın çalışmaları sonucu Büyükorhan İlçe Başkanı belli oldu. Yapılan görüşmeler sonucunda Büyükorhan İlçe Başkanlığı görevine Beytullah Ferik getirildi. Genel Merkez tarafından da ismi onaylanan ve DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz tarafından yetki belgesini alan Beytullah Ferik, kısa süre içerisinde görevine başlayacak.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz gerçekleşen atamanın Bursa ve Büyükorhan’a hayırlı olmasını diledi. Parti kademelerinde görev yapan tüm teşkilat mensuplarına gayretlerini için teşekkür eden Özgöz,” Bizler Türkiye’de ve Bursa’da umudun adıyız. Biz yoksak vatandaşın derdiyle dertlenen kimse yok. Biz çalışırsak, teşkilatımızı daha da büyütürsek, her gün daha gayretle vatandaş ile temas edersek hikayemizin daha da güzelleştiğini göreceğiz. Kaybedecek bir günümüz bile yok.” açıklamasında bulundu.

DEVA Partisi Büyükorhan İlçe Başkanı olarak atanan Beytullah Ferik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İl Başkanı Serkan Özgöz ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadık Kutlucan’a teşekkürlerini ileterek, “Memleketimize Deva olmak için çıktığımız bu yolda damla damla yükselerek, bütün Dertlere Deva olacağız.” ifadelerini kullandı.

BEYTULLAH FERİK KİMDİR?

  • 1993 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir.
  • Aslen Büyükorhan ilçesinin Danaçalı Mahallesi’ndendir.
  • Personel ve öğrenci turizm taşımacılığı ve perakende gıda satışı üzerine işletme sahibidir.
  • DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın kuruluşundan bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev almıştır.
  • DAĞ-DER ve KAĞAN-DER üyesidir.
  • Süleyman Demirel Üniversitesi Siyasal Bilgiler ve Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Adalet M.Y.O mezunudur.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir