Dilan Polat’a bir dava daha: 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Daha önce komşuları ve fenomen Banu Parlak’la adliyelik olup hakkında davalar açılan Dilan Polat, bu kez de başka bir fenomen ile adliyelik oldu. Sosyal medya fenomeni A. A.’ya küfredip ölüm tehdidinde bulunduğu iddia edilen Polat hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Dilan Polat’a bir dava daha: 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre; Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat’a bir dava daha açıldı. Cezaevine girmeden önce sosyal medya fenomeni A. A.’ya küfredip ölüm tehdidinde bulunan Polat, “Hatırlamıyorum” savunması yapsa da hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

“Kara para aklama”, “vergi kaçırma”nın da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Polat hakkında yeni bir dava daha açıldı.

‘ÖLÜME KADAR UZANIR’

Olay 24 Temmuz 2023 günü yaşandı. A. A. ile Dilan Polat, cezaevine girmeden önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışma yaşadı.Tartışma üzerine A.’ya mesaj atan Polat, “Bugün bekle sen. Ayağını denk al. Magazin yaparken ölüme kadar uzanır” yazdı. Mesajların görsellerini alan A. A., avukatı aracılığı ile şikayetçi oldu.

HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat, “Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum” dedi.Savcılık suçun uzlaşma kapsamında kaldığını belirtti, tarafların dosyası uzlaşmacıya gitti ancak ikili uzlaşamadı.

Savcılık, Polat hakkında zincirleme şekilde ‘kadına karşı tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir