Dostkar Yapı Market, Bursaspor’a sponsor oldu

Bursa’da perakende yapı market sektörünün öncü ve en köklü kuruluşlarından olan Dostkar Yapı Market, Bursaspor Kulübü’nün altyapı forma kol sponsoru oldu.

Dostkar Yapı Market, Bursaspor’a sponsor oldu

Bursaspor Altyapı Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Bursaspor Kulüp Başkanı Ömer Furkan Banaz yaptığı açıklamada Dostkar Yapı Market ile altyapı forma kol sponsorluğu konusunda 2022-2023 sezonu için anlaştıklarını belirtirken, desteklerinden ötürü Dostkar Genel Müdürü Cihan Çatallar’a teşekkürlerini iletti.

Dostkar Genel Müdürü Cihan Çatallar da basın toplantısında konuşarak şunları söyledi:

“Bugün Dostkar ailesi olarak çok heyecanlıyız. Bizim için çok önemli ve güzel bir gün. Şehrimizin en önemli markası ve ülkemizin önde gelen spor kulüplerinden Bursaspor ile bir sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Bir Bursalı ve Bir Bursaspor Taraftarı olarak Her Bursalının bu şehre ve bu şehrin takımına bir vefa örneği sergilemesi gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor’u bulunduğu durumdan kurtarmanın yolunun da taraftarımızın her fırsatta dile getirdiği Altyapımızdan geçtiğini düşünüyorum. 2. Şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacağına canı gönülden inanıyorum.

‘UMUYORUM, BU İŞ BİRLİĞİ YENİ BÜYÜK BAŞARILARA VESİLE OLUR’

Bursaspor ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma çerçevesinde Bursaspor Kulübü’nün 2022/23 sezonunda Altyapı Sponsoru olduğumuzu buradan mutluluk ve gururla sizlere duyurmak istiyorum. Umuyorum ki bu iş birliği, bu yolculuk her iki taraf için de yepyeni büyük başarılara ve hayırlara vesile olur. Hem Bursasporumuza, hem de bizim markamıza büyük değer katacağına inandığım bu önemli anlaşma ve iş birliğinin uzun soluklu olmasını diliyorum. Bu anlaşmanın hayata geçmesinde emeği geçen Sn Enes Can Demir ve Sn Başkan Furkan Banaz a Dostkar ailesi olarak bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çıktığımız bu yolda başarılarımız daim ve yolumuz açık olsun.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir