Düzce, Sakarya ve Bolu’da okullar tatil edildi

Düzce’de 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5,9 büyüklüğündeki deprem başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde hissedildi. Deprem sonrası Düzce, Sakarya ve Bolu’da okullar tatil ilan edildi.

Düzce, Sakarya ve Bolu’da okullar tatil edildi

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.08’de merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Gölyaka ilçesindeki depremin 6,81 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

GENİŞ BİR ALANDA HİSSEDİLDİ

Düzce merkezli deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, İzmir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

DÜZCE’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce Valisi Cevdet Atay da Gölyaka merkezli depreme ilişkin henüz kendilerine ulaşan net bir bilgi olmadığını belirterek, ekiplerin sahada çalışmalara başladığını söyledi.

Vali Atay, deprem nedeniyle tedbir amaçlı Düzce genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim-öğretime ara verildiğini açıkladı.

SAKARYA’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, il genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı

Vali Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşerilerimiz, Düzce’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun ” dedi.

BOLU’DA DA OKULLAR TATİL İLAN EDİLDİ

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Düzce Gölyaka merkezli ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir