Ece Erken ekranlara dönecek mi?

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Yeşilköy’de bulunan balıkçısında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin vefatıyla sarsılan Erken, sosyal medya hesabından soruları cevapladı. Ünlü sonucu ekrana dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir açıklamada da bulundu.

Ece Erken ekranlara dönecek mi?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu1.040 TL’lik telefon faturasına “Kira gibisiniz pes” diyerek sitem eden Ece Erken, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Eşini kaybettiğinden beri psikoloğa gittiğini söyleyen ve güçlü kalmaya çalıştığını ifade eden ünlü sunucu, kendisine gelen destek mesajlarına teşekkür etti. Erken, bir takipçisinin; “Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?” sorusuna da yanıt verdi.

Bir çocuk annesi ünlü isim, ekranlara döneceği müjdesini; “Magazin programı değil. Görüşmeler var, az kaldı” sözleriyle duyurdu. Öte yandan Ece Erken, eşinin ani vefatının ardından Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesiyle karşı karşıya gelmişti. Daha önce “Eşimin saatini bile istediler!” diyen ünlü sunucu, son olarak Instagram hesabında yer alan ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını kaldırmıştı.

Ünlü isim, bu durumu fark eden bir takipçisinin “Eşinizin soyadını neden sildiniz?” sorusuna “Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için… Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum” yanıtını vermişti.

Bu hamlesine gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan ünlü sunucu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak, isyan etmişti. Eşine olan aşkını dile getiren Ece Erken, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Hayatta en anlamsız cümle ‘Vay gidene…’ Eğer yürekten seven birini arkasında bıraktıysa ‘Vay kalana…’ Giden rabbimin yanına gitti. Dertsiz, tasasız Allah’ın izniyle… Peki ya onu çok sevenler? O yüzden kimse boş yapmasın! Ben kocamı çok sevdim, çok seviyorum. Ben artık böyle yüce, böyle koca bir aşk yaşayamam. İlk kez bu kadar çok sevdim ve o hep kalbimde kalacak ama hayat evladı olan anneler için kısa ara verir, durmaz.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir