Ece Seçkin: Aşıları olmak zorundayım

Gerek sahne şovları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde özel bir klinikte iki kolundan aşı olmuş ve bu anları takipçileriyle paylaşmıştı. Önceki gün Kuruçeşme’de objektiflere yansıyan şarkıcı, paylaşımıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Ece Seçkin: Aşıları olmak zorundayım

Geçtiğimiz yıl eylül ayında pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, hem özel hayatında hem de kariyerinde çifte mutluluk yaşıyor.

Son yılların popüler isimlerinden biri olan Ece Seçkin, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda özel bir klinikte iki kolundan aşı olmuş ve bu anları yayınlamıştı.

Önceki gün de Kuruçeşme Oligark’ta objektiflere yansıyan ünlü isim, güneşli havanın tadını çıkarttı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Seçkin, aşı paylaşımıyla ilgili sorulara da yanıt verdi.

“HERKES MERAKTAN ÇATLAMIŞ”

Her yıl bahar ayları yaklaştığında bu aşıları olmak zorunda olan şarkıcı, “Bahar aylarında nükseden alerjim için uzun yıllardan beri bu aşıları yaptırmak zorunda kalıyorum. Tedavim için maalesef bunu yapmam gerekiyor. Sosyal medyadan çok soru geldi. Herkes meraktan çatlamış. Korkulacak bir durum yok” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir