Ece Seçkin: Prenses gibi büyütüldüm

Şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medyada yayınlanan bir programa konuk oldu. Ece Seçkin, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu

Ece Seçkin: Prenses gibi büyütüldüm

Ece Seçkin, YouTube’da yayınlanan ‘Katarsis’ programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Ece Seçkin, çocukluğunu, büyüme hikayesini, kırılma noktalarını ve daha önce hiç anlatmadığı gerçek yaşam öyküsünü ilk kez programda anlattı.

Programa çocukluğunu anlatarak başlayan güzel pop yıldızı Ece Seçkin, şunları aktardı; “Olabildiğince duyguları saklamadan, samimiyetle gelmek istedim buraya. Bütün samimiyetimle ve hiç olmadığım şeffaflığımla buradayım.

Kusursuz olmak ile alakalı bütün maskelerim ve pelerinlerimi stüdyonun kapısına bıraktım.

Gerçek Ece ile karşındayım. Ben eğlenceli ve komik biriyim. Bütün çocukluğu ve hayatı müzik ile yoğrulmuş biriyim. Bir ailenin tek kızı, aynı zamanda prenses gibi yetiştirilmiş biriyim.

“Ailem çok düşkündü bana. Diğer taraftan bütün hayatım hızlandırılmış bir kurs gibiydi adeta. Çocukluktan itibaren annem sayesinde üç yaşında başlayan piyano serüveni, arkasından başlayan eğitimlerim, konservatuvar yolculuğum ve bale geçmişim geriye dönüp baktığımda üzerine titrenilerek büyütülen bir çocuktum. Benim annem ve babam gibi çocuk yetiştiren aileler bence prenses yetiştiriyor. Bu bana has bir durum değil.

Kendimi prenses gibi hissetmiyorum. Özel hayatımda prenseslikle alakam yok. Kendi sosyal hayatımda tam tersi bir cadıyım. Kabına sığmaz küçük bir erkek çocuğuyum. O benim için yetiştirilirken yüklenen bir sıfattı hep.

Prenses olmaktan rahatsız da değilim. Şimdi evlendim benim tüm her şeyim ile şimdi eşim ilgileniyor. Ne istiyorsam onu yaşıyorum. Bakma bana prenses dediklerine.

“Normalinde başak burcuyum, çok titiz ve düzenliyimdir. Bunların artık kontrolden çıkması ve vücudumun buna alerjik bir reaksiyon vermesi beni evden sokağa çıkaramayacak hale soktu. Kendimi aynada görünce inanamadım.

O an benim kıyametim koptu dedim. Yaşadığım acı vücuduma yansıdı. Aynaya baktığımda vücuduma resmen kırbaç vurulmuş gibiydi. Vücudumda bir şeylerin patladığını hissediyordum. Korkunç bir kaşıntı ve batma hissi vardı. İki üç atak geçirdim. Hepsinin sonu hastanede bitti. Doktorum beni görüp bu nasıl bir alerji atağı diyerek şaşırdı. Küçük dilin birazdan seni boğacak deyip hemen kortizon verdi. Çok harika doktorlarım var ama bir süre bunu kimse çözemedi. Bana bu stres kaynaklı diyorlar.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir